ΓΔ: 902.39 0.03% Τζίρος: 9.71 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:06:43 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Εστιάζει στη τεχνολογία το 2020 η Lamda Flisvos Marina

Τον Απολογισμό Δράσεων Βιώσιμης Ανάπτυξης για το 2018 έδωσε στη δημοσιότητα η LAMDA Flisvos Marina Α.Ε, που παρουσίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Σταύρος Κατσικάδης.

Η Lamda Flisvos Marina, εντείνει τις προσπάθειες της για βιώσιμη ανάπτυξη και στρέφεται σε πιο σύγχρονες δράσεις και πρωτοβουλίες όπως εγκατάσταση ηλεκτρικών οχημάτων στους χώρους στάθμευσης της μαρίνας και αναμένεται να ακολουθήσει paperless διαδικασίες στην επικοινωνία και εξυπηρέτηση πελατών.

Ο Διευθ. Σύμβουλος της εταιρείας κ. Σταύρος Κατσικάδης κατά την διάρκεια της παρουσίασης σε ειδική εκδήλωση στη Μαρίνα Φλοίσβου τον πρώτο Απολογισμό Δράσεων για το 2018 τόνισε πως η εταιρεία το 2020 θα εστιάσει στην τεχνολογία, στο περιβάλλον και την εκπαίδευση.

Για το 2018 ο κ. Κατσικάδης παρουσιάσε για να γνωρίσουν και να αξιολόγησουν τα ενδιαφερόμενα μέρη τις επιδόσεις της εταιρείας σε βασικούς άξονες της βιώσιμης ανάπτυξης όπως την υπεύθυνη εταιρική διακυβέρνηση, την προτεραιότητα στο ανθρώπινο δυναμικό αλλά και την ποιότητα στην καθημερινή λειτουργία για πελάτες και επισκέπτες καθώς και την ολοκληρωμένη περιβαλλοντική πολιτική και κοινωνική συνεισφορά.

Ο Απολογισμός έχει συνταχθεί βάσει των κατευθυντήριων οδηγιών του Global Reporting Initiative (GRI Standards) σε συμφωνία με τις αρχές καθορισμού περιεχομένου (Συμπερίληψη Ενδιαφερόμενων Μερών, Πλαίσιο Βιωσιμότητας, Ουσιαστικότητα, Πληρότητα).

Ενδεικτικές πρωτοβουλίες και δράσεις που αναπτύχθηκαν την προηγούμενη χρονιά ήταν η εβδομαδιαία γιορτή της βιοποικιλότητας, η εκστρατεία για τη μείωση πλαστικών μιας χρήσης, η τοποθέτηση συσκευής περισυλλογής μικροπλαστικών στο θαλάσσιο χώρο της μαρίνας (seabin) και η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση πελατών, επισκεπτών και δημοτών του Παλαιού Φαλήρου σε θέματα ασφάλειας, οδικής συμπεριφοράς καθώς και στο κρίσιμο θέμα της ρύπανσης των αγωγών ομβρίων με τη βοήθεια σχετικών ενημερωτικών εντύπων.

Δημιουργούμε αξία για όλους

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Flisvos Marina A.E. κ. Σταύρος Κατσικάδης, σε σχετική δήλωση επισημαίνει: «Με περηφάνια παρουσιάζουμε τον Απολογισμό Δράσεων Βιώσιμης Ανάπτυξης για το 2018 και αποδεικνύουμε έμπρακτα, με βάση συγκεκριμένους δείκτες αξιολόγησης, τη δέσμευσή μας στις αρχές της ποιότητας, της ασφάλειας και προστασίας του περιβάλλοντος.. Δημιουργούμε αξία για όλους. Για το θαλάσσιο τουρισμό, για τους μετόχους μας, τους εργαζόμενούς μας, τους πελάτες μας, τους επισκέπτες μας, το περιβάλλον και την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε και προς την οποία θέλουμε να ανταποδίδουμε υπεύθυνα. Αυτή η φιλοσοφία δημιουργίας αξίας για όλους, βρίσκεται στο επιχειρηματικό "DNA" της LAMDA Flisvos Marina Α.Ε εδώ και 17 χρόνια. Κάθε επιτυχία δεν είναι για μας αφορμή εφησυχασμού αλλά πηγή δύναμης ώστε να πετύχουμε τους επόμενους, ακόμη υψηλότερους, στόχους μας».

«Η στρατηγική της εταιρείας συνεχίζει να εστιάζει και για το έτος 2020 στην τεχνολογία, στο περιβάλλον και στην εκπαίδευση. Δρομολογούνται έργα και δράσεις όπως η εγκατάσταση φορτιστών για ηλεκτρικά οχήματα στους χώρους στάθμευσης της μαρίνας, η κομποστοποίηση των πράσινων αποβλήτων (green waste) από το πάρκο, η διαμόρφωση νέων χώρων πρασίνου στον προλιμένα, η συμμετοχή σε νέες εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες όπως το Junior Achievement Greece, καθώς και η ανάπτυξη εφαρμογής ειδικού προγράμματος για επικοινωνία και εξυπηρέτηση πελατών χωρίς χρήση χαρτιού (paperless)».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

CPI: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ολοκληρώνεται λήγει την 3η Μαρτίου 2025 και δύναται να παραταθεί μέχρι την πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, μετά την λήξη της θητείας του.