ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:49:23 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
deals, symfwnies, ependyseis
Φώτο: Shutterstock

Η Real Consulting εξαγόρασε το υπόλοιπο 40% της γερμανικής Cloudideas

Η εταιρεία μετονομάζεται σε RC Real Consulting GmbH. Επίσης για περισσότερα από δέκα χρόνια, παρέχει καινοτόμες και εξατομικευμένες λύσεις Salesforce σε μια πληθώρα πελατών από πολλούς κλάδους.

Στην εξαγορά του υπόλοιπου 40% των μετοχών της Cloudideas GmbH έναντι 179 χιλ. ευρώ προχώρησε η Real Consulting. Υπενθυμίζεται ότι στις 4.4.2022 είχε εξαγοράσει το 60% των μετοχών.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, παράλληλα αποφασίστηκαν τα κάτωθι: 1. Μετονομασία της εταιρείας από Cloudideas GmbH σε RC Real Consulting GmbH. 2. Καταβολή 400 χιλ. ευρώ ως αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για την εξόφληση δανειακών υποχρεώσεων της εταιρείας και ενίσχυση του κεφαλαίου κίνησης.

Η Cloudideas GmbH είναι γερμανική εταιρεία, η οποία εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με την πλατφόρμα Salesforce , την κορυφαία πλατφόρμα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων σε διεθνές επίπεδο. Η Cloudideas, για περισσότερα από δέκα χρόνια, παρέχει καινοτόμες και εξατομικευμένες λύσεις Salesforce σε μια πληθώρα πελατών που προέρχεται κυρίως από τους κλάδους Τεχνολογίας, Μάρκετινγκ & Ενημέρωσης, Χρηματοοικονομικών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, Τουρισμού και Εμπορίου.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένος συνεργάτης Salesforce και εδρεύει στην Φρανκφούρτη. Στο ανθρώπινο δυναμικό της ανήκουν πιστοποιημένα στελέχη υψηλής εξειδίκευσης και δεξιοτήτων τα οποία καλύπτουν όλο το εύρος λύσεων Salesforce, και συγκεκριμένα τις λύσεις Sales Cloud, Service Cloud, Community Cloud, Marketing Cloud, Pardot και Commerce Cloud από την ανάλυση των επιχειρησιακών ιδιαιτεροτήτων , τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της βέλτιστης λύσης έως και την παροχή managed services.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

consuting-business-solution
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Real Consulting: Στα 11,4 εκατ. ευρώ ο τζίρος το α' εξάμηνο με άνοδο 6%

Αύξηση 17% για τα μικτά κέρδη του ομίλου ενώ το EBITDA ανήλθε στα 1,67 εκατ. ευρώ σημειώνοντας άνοδο 15% έναντι του α' εξάμηνου του 2021. Σημαντική αύξηση 30,8% κατέγραψαν οι πωλήσεις στον τομέα μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
consuting-business-solution
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Υπεγράφη σύμβαση για το Gov ERP μεταξύ ΚτΠ και Uni Systems – PwC – Real Consulting

Αποτελεί το πρώτο έργο που έχει ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, όσον αφορά στον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους και γίνεται ένα από τα πρώτα έργα του Σχεδίου «Ελλάδα 2.0» που περνούν σε στάδιο υλοποίησης.