ΓΔ: 908.13 1.02% Τζίρος: 96.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Νέα πιστοποίηση για την Intrasoft International

Ανανέωσε την πιστοποίησή της με το Επίπεδο 3 του Μοντέλου CMMI (Capability Maturity Model Integration - CMMI V1.3), για τις δραστηριότητες ανάπτυξης λογισμικού στα γραφεία της σε Λουξεμβούργο, Ελλάδα και Βέλγιο, η Intrasoft International.

Η Intrasoft International ανανέωσε την πιστοποίησή της με το Επίπεδο 3 του Μοντέλου CMMI® (Capability Maturity Model Integration - CMMI® V1.3), για τις δραστηριότητες ανάπτυξης λογισμικού στα γραφεία της σε Λουξεμβούργο, Ελλάδα και Βέλγιο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας:

Η INTRASOFT International, η παγκόσμια εταιρεία Τεχνολογίας των Πληροφοριών και των Επικοινωνιών, ανανέωσε την πιστοποίησή της με το Επίπεδο 3 του Μοντέλου CMMI® (Capability Maturity Model Integration - CMMI® V1.3), για τις δραστηριότητες ανάπτυξης λογισμικού στα γραφεία της σε Λουξεμβούργο, Ελλάδα και Βέλγιο.

Η INTRASOFT International είναι η μοναδική εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού στην Ελλάδα και μια από τις ελάχιστες εταιρείες πληροφορικής σε Βέλγιο και Λουξεμβούργο που έχουν λάβει τη συγκεκριμένη αναγνώριση. Αυτή είναι η τρίτη φορά που η INTRASOFT πιστοποιείται με το Επίπεδο 3 του CMMI® για ευρύ φάσμα των δραστηριοτήτων της, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και αξιοπιστία, βάσει κορυφαίων προτύπων ποιότητας. Η ανανέωση του CMMI® αποτελεί, ως πιστοποίηση ποιότητας στον κλάδο, πολύ σημαντικό επίτευγμα και είναι ισχυρή ένδειξη της ικανότητας υλοποίησης σύνθετων έργων μεγάλης κλίμακας και πολυπλοκότητας.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, «Η εκ νέου πιστοποίηση με το Επίπεδο 3 του CMMI® αντανακλά την δέσμευσή μας για παροχή υψηλότατου επιπέδου υπηρεσιών ανάπτυξης λογισμικού. Με τον μετασχηματισμό της INTRASOFT σε [email protected] να βρίσκεται σε εξέλιξη, η πιστοποίησή μας με το CMMI® αποτελεί ακράδαντη απόδειξη των υψηλής αξίας οργανωτικών δομών και προτύπων μας.»

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέο πληροφοριακό σύστημα για ΑΔΜΗΕ από Intrasoft - OTE

Ο προϋπολογισμός για το συγκεκριμένο πληροφοριακό σύστημα αναμένεται να φτάσει τα 6,5 εκατ. ευρώ., με τον επικεφαλής του ΑΔΜΗΕ να τονίζει ότι γίνεται «ένα μεγάλο βήμα προς την ψηφιοποίηση και τον εκσυγχρονισμό».