ΓΔ: 1445.69 -0.26% Τζίρος: 25.69 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:24:44 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
intrakom-intracom
Φώτο: Intracom Telecom

Η Intracom Holdings ιδρύει την Intracom Aviation, με 49% μέσα η IDE

H νέα εταιρεία έχει ως βασικό σκοπό την παροχή υπηρεσιών τροποποίησης, επισκευής, συντήρησης και μετατροπής αεροπλάνων, ελικοπτέρων και εν γένει αεροσκαφών.

Την ίδρυση της Intracom Aviation ανακοίνωσε η Intracom Holdings. Iδρυτές μέτοχοι της νέας εταιρείας του ομίλου είναι η Intracom Ventures κατά ποσοστό 51% και η Intracom Defense κατά ποσοστό 49%. Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η νέα εταιρεία έχει ως βασικό σκοπό την παροχή υπηρεσιών τροποποίησης, επισκευής, συντήρησης και μετατροπής αεροπλάνων, ελικοπτέρων και εν γένει αεροσκαφών, την παροχή υπηρεσιών αεροπορικών εφαρμογών πάσης φύσεως, και τη συμμετοχή σε διαγωνισμούς, οποιοσδήποτε φύσεως με σκοπό την ανάληψη των παραπάνω έργων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (δ.τ. «INTRACOM HOLDINGS»), ανακοινώνει την ίδρυση της “INTRACOM ΑVIATION ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”. Ιδρυτές μέτοχοι της νέας εταιρείας του Ομίλου, είναι η “INTRACOM VENTURES”, κατά ποσοστό 51%, και η “INTRACOM DEFENSE A.E.”, κατά ποσοστό 49%.

H INTRACOM ΑVIATION έχει ως βασικό σκοπό την παροχή υπηρεσιών τροποποίησης, επισκευής, συντήρησης και μετατροπής αεροπλάνων, ελικοπτέρων και εν γένει αεροσκαφών, την παροχή υπηρεσιών αεροπορικών εφαρμογών πάσης φύσεως, και τη συμμετοχή σε διαγωνισμούς, οποιοσδήποτε φύσεως με σκοπό την ανάληψη των παραπάνω έργων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

intrakom-intracom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σύμπραξη Intracom Telecom - Computer Solutions για εκσυγχρονισμό νοσοκομείων

Η σύμβαση καλύπτει 37 δημόσια νοσοκομεία σε όλη την επικράτεια, με στόχο τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας τους και τη μείωση του κόστους λειτουργίας μέσω προηγμένων τεχνολογικών λύσεων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intracom: Από 8 Ιουλίου η επιστροφή κεφαλαίου 0,07 ευρώ/μετοχή

Μετά την ως άνω μείωση, το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας ανέρχεται στο ποσόν των € 57.684.000,00, διαιρούμενο σε 83.600.000 Κοινές Ονομαστικές, μετά δικαιώματος ψήφου μετοχές, ονομαστικής αξίας € 0,69, η καθεμία.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κέκροψ: Διαψεύδει εξαγορά του ποσοστού της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ από Intracom Properties

Η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι όταν συντρέχει γεγονός, η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την αγορά των μετοχών της, προβαίνει η ίδια υπεύθυνα στη δημοσιοποίησή του.