ΓΔ: 2421.69 1.06% Τζίρος: 313.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Φώτο: Dromeas.gr

Δρομέας: Υπογραφή νέας σύμβασης 15 εκατ. ευρώ με τον Γερμανικό Στρατό

Παραγωγή εξήντα χιλιάδων (60.000) ηλεκτρικά ρυθμιζόμενων γραφείων προβλέπει η σύμβαση διάρκειας 2+1+1 ετών που υπέγραψε η εταιρεία μετά από διαγωνιστική διαδικασία.

Σύμβαση διαρκείας 2+1+1 έτη για την παραγωγή εξήντα χιλιάδων (60.000) ηλεκτρικά ρυθμιζόμενων γραφείων, προϋπολογισμού 15.000.000 (15 εκατ.) ευρώ, υπέγραψε στις 6 Ιανουαρίου η Δρομέας με τον Γερμανικό Στρατό, κατόπιν διαγωνιστικής διαδικασίας.

Όπως αναφέρει η Δρoμέας στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, η νέα αυτή σύμβαση είναι επιπρόσθετη των 5.000.000 (5 εκατ.) ευρώ, σύμβαση διαρκείας 4 μηνών για την παραγωγή ειδικών ερμαρίων, που υπεγράφη στις αρχές Νοεμβρίου 2019.

Η έναρξη των παραδόσεων και των δύο συμβάσεων θα ξεκινήσει εντός του Φεβρουαρίου του 2020. Οι τεχνικές προδιαγραφές των παραγόμενων προϊόντων είναι σύμφωνες με τα ισχύοντα ευρωπαϊκά πρότυπα Ε.Ν. για την εργονομία, την ασφάλεια, την αντοχή, τις απαιτήσεις των Γερμανικών GS και κατά την παραγωγή τους εφαρμόζονται οι απαιτήσεις των διεθνών προτύπων ISO για την Ποιότητα, την Περιβαλλοντική Διαχείριση και την Υγεία και Ασφάλεια τα οποία εφαρμόζει η εταιρεία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πόλη Πεκίνο ηλιοβασίλεμα
ΔΙΕΘΝΗ

Ενίσχυση οικονομικών σχέσεων Κίνας-Μαρόκου μέσω πολιτικής μηδενικών δασμών

Η CAETE πραγματοποιήθηκε στο Μαρόκο, ενισχύοντας τις οικονομικές και εμπορικές σχέσεις με την Κίνα. Η πολιτική μηδενικών δασμών και η βαθύτερη συνεργασία δημιουργούν ευκαιρίες για εμπόριο, επενδύσεις και εφοδιαστικές αλυσίδες.
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
ΔΙΕΘΝΗ

Φον ντερ Λάιεν: Νέες κυρώσεις για ενίσχυση της πίεσης στη Ρωσία

Η φον ντερ Λάιεν ανακοίνωσε το 21ο πακέτο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας, που στοχεύει σε ενέργεια, χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, κρυπτονομίσματα, εμπόριο και αλιεία, με στόχο να περιορίσει τη χρηματοδότηση του πολέμου στην Ουκρανία.
Σημαίες Κίνας και ΗΠΑ
ΔΙΕΘΝΗ

Η Κίνα καλεί τις ΗΠΑ να σταματήσουν την πίεση στις κινεζικές επιχειρήσεις

Η Κίνα κάλεσε τις ΗΠΑ να σταματήσουν να καταπιέζουν τις κινεζικές επιχειρήσεις, αντιδρώντας σε νέα λίστα του Πενταγώνου με εταιρείες που θεωρούνται ότι συνδέονται με τον κινεζικό στρατό και δραστηριοποιούνται στις ΗΠΑ.