ΓΔ: 1406.91 -2.19% Τζίρος: 127.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Austriacard

Austriacard: Ο Δ. Τζελέπης νέος Εκτελεστικός Διευθυντής Κεφαλαιαγοράς

Ο Δημήτρης Τζελέπης διαθέτει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στην αγορά των Τηλεπικοινωνιών, των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, των Τραπεζών, καθώς και στις Επενδυτικές αγορές.

Τον διορισμό του Δημήτρη Τζελέπη ως νέου Εκτελεστικού Διευθυντή για θέματα Κεφαλαιαγοράς, Εξαγορών & Συγχωνεύσεων και Επενδυτικών Σχέσεων ανακοίνωσε η Austriacard Holdings.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ο Δημήτρης Τζελέπης διαθέτει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στην αγορά των Τηλεπικοινωνιών, των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, των Τραπεζών, καθώς και στις Επενδυτικές αγορές, έχοντας συνεργαστεί με εταιρείες όπως ο Όμιλος NOVA (πρώην Forthnet), ο Όμιλος ΟΤΕ, η Alpha Bank, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας, η Merrill Lynch και η P&G. Κατείχε ανώτερες διευθυντικές θέσεις, συμπεριλαμβανομένης της θέσης του CFO, COO και CEO.

Έχει, επίσης, διατελέσει μέλος σε Διοικητικά Συμβούλια στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Ρουμανία ως πρόεδρος, αντιπρόεδρος και μέλος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Austriacard
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην εξαγορά της βρετανικής LSTech έναντι 1,6 εκατ. προχώρησε η AustriaCard

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της εισηγμένης η η LSTech ειδικεύεται στη δημιουργία καινοτόμων εφαρμογών που δίνουν τη δυνατότητα σε δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς να εκμεταλλευτούν το δυναμικό των δεδομένων τους.
Austriacard
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Austriacard: O Εμμανουήλ Κόντος ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου

Ο κ. Εμμανουήλ Κόντος έχει περισσότερα από 25 χρόνια διεθνούς εμπειρίας στις αγορές της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, Αφρικής και της Νοτιοανατολικής Ασίας, σε ρόλους CFO και Διευθύνοντος Συμβούλου.