ΓΔ: 1218.65 -0.52% Τζίρος: 318.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Austriacard

Austriacard: Ο Δ. Τζελέπης νέος Εκτελεστικός Διευθυντής Κεφαλαιαγοράς

Ο Δημήτρης Τζελέπης διαθέτει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στην αγορά των Τηλεπικοινωνιών, των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, των Τραπεζών, καθώς και στις Επενδυτικές αγορές.

Τον διορισμό του Δημήτρη Τζελέπη ως νέου Εκτελεστικού Διευθυντή για θέματα Κεφαλαιαγοράς, Εξαγορών & Συγχωνεύσεων και Επενδυτικών Σχέσεων ανακοίνωσε η Austriacard Holdings.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ο Δημήτρης Τζελέπης διαθέτει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στην αγορά των Τηλεπικοινωνιών, των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, των Τραπεζών, καθώς και στις Επενδυτικές αγορές, έχοντας συνεργαστεί με εταιρείες όπως ο Όμιλος NOVA (πρώην Forthnet), ο Όμιλος ΟΤΕ, η Alpha Bank, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας, η Merrill Lynch και η P&G. Κατείχε ανώτερες διευθυντικές θέσεις, συμπεριλαμβανομένης της θέσης του CFO, COO και CEO.

Έχει, επίσης, διατελέσει μέλος σε Διοικητικά Συμβούλια στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Ρουμανία ως πρόεδρος, αντιπρόεδρος και μέλος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Austriacard
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Austriacard: Αύξηση κεφαλαίου 18,1 εκατ. ευρώ και δωρεάν μετοχές

Η αύξηση κεφαλαίου από κεφάλαια της εταιρείας με την έκδοση νέων μετοχών εξυπηρετεί την αύξηση της ρευστότητας και τη διευκόλυνση της εμπορευσιμότητας της μετοχής της εταιρείας στο Χρηματιστήριο της Βιέννης και στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Profile Software
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Profile: Συνεργασία με Amazon Web Services στην ψηφιακή τραπεζική

Η εταιρεία πληροφορικής προσφέρει μια ολοκληρωμένη τραπεζική λύση καθώς το Finuevo Suite θα επιτρέψει στους πελάτες να επωφεληθούν από τη δύναμη του cloud για να μετασχηματίσουν πλήρως τις τραπεζικές τους λειτουργίες.
LAMDA DEVELOPMENT
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lamda Development: Άλμα 75% των EBITDA, ανήλθαν σε 8,3 εκατ. το α΄ τρίμηνο

Νέο ιστορικό ρεκόρ σημείωσε η κερδοφορία των εμπορικών κέντρων μετά την αύξηση 20% που κατέγραψε το α' τρίμηνο και ανήλθε στα 20,9 εκατ. ευρώ. Στα 3,17 δισ. ευρώ η συνολική αξία του επενδυτικού χαρτοφυλακίου του ομίλου.
Terna Energeiaki, Ananeosimes Piges Energeias, APE
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Στα 73,9 εκατ. ο κύκλος εργασιών το α΄ τρίμηνο 2023

Η εγκατεστημένη ισχύς του ομίλου είχε αυξηθεί σε 1.141MW μέχρι τα μέσα Μαΐου, ενώ προχωρούν τα υπόλοιπα έργα σε Ελλάδα και εξωτερικό που είναι έτοιμα προς κατασκευή. Στα 43,3 εκατ. ευρώ η λειτουργική κερδοφορία.