ΓΔ: 1197.94 -0.20% Τζίρος: 66.10 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:39:09 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Space Hellas
Πηγή: Space Hellas

Ο Δημοσθένης Νικολόπουλος νέο στέλεχος της Space Hellas

O κ. Νικολόπουλος είναι ένα καταξιωμένο στέλεχος με σημαντική εμπειρία και εξειδίκευση στον κλάδο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών.

Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Προϊοντικών Λύσεων αναλαμβάνει στην Space Hellas, ο κ. Δημοσθένης Νικολόπουλος, μια νέα θέση στο οργανόγραμμα της εταιρείας.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Νικολόπουλος είναι ένα καταξιωμένο στέλεχος με σημαντική εμπειρία και εξειδίκευση στον κλάδο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών. Έχει διανύσει μια επιτυχημένη πορεία 28 ετών σε θέσεις ευθύνης μεγάλων οργανισμών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει αποτελέσει μέλος διοικητικών συμβουλίων σε διακεκριμένες εταιρείες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Space Hellas, Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης, τόνισε: «Η Space Hellas διατηρώντας την αναπτυξιακή της πορεία, επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της για τη στελέχωση στρατηγικών θέσεων της εταιρείας. Ο κ. Δημοσθένης Νικολόπουλος έρχεται να ενισχύσει το ισχυρό δυναμικό μας και να συμβάλλει με την εμπειρία του στη στρατηγική και στο πλάνο της εταιρείας για την προώθηση καινοτόμων λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού, στις διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας και σε μια δυναμικά μεταβαλλόμενη αγορά, όπου θέλουμε να παραμείνουμε πρωτοπόροι.»

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Space Hellas
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Space Hellas: Ολοκλήρωσε έργο ενοποιημένης επικοινωνίας στον δήμο Ιωαννιτών

Το έργο περιλάμβανε την προμήθεια εξοπλισμού και υπηρεσιών για την υποστήριξη των αναγκών τηλεφωνίας του προσωπικού, σε όλα τα κτίρια του Δήμου, με σκοπό τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό των υποδομών του.
Space Hellas
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Space Hellas και Draxis Environmental υλοποιούν έργο «Δίδυμης Μετάβασης»

Το έργο αφορά σε μια καινοτόμο λύση που εκμεταλλεύεται την έκλυση της θερμικής ενέργειας για τη θέρμανση νερού που θα χρησιμοποιηθεί είτε για λόγους θέρμανσης μέσω κλασικού ενεργοβόρου λέβητα, είτε ως ζεστό νερό χρήσης.
Space Hellas
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Space Hellas και Singular Logic ανέλαβαν τον συντονισμό ευρωπαϊκού έργου

Το ευρωπαϊκό έργο BUILDSPACE ύψους 3 εκατ. ευρώ χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα EUSPA και θα προσφέρει υπηρεσίες που θα επιτρέπουν σε τοπικούς φορείς να παρακολουθούν αποτελεσματικά την ενεργειακή απόδοση του κτιριακού αποθέματος μίας πόλης.
Space Hellas
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Space Hellas: Αύξηση 37,8% του τζίρου στο εννεάμηνο, ανήλθε σε 86 εκατ.

Ελαφρά υποχώρηση σημειώνει η κερδοφορία του ομίλου καθώς το ενεργειακό κόστος και η άνοδος των επιτοκίων έχουν προκαλέσει επιπτώσεις, ωστόσο η διοίκηση του ομίλου εκτιμά ότι έρχεται ένα πολύ δυνατό δ' τρίμηνο που θα ενισχύσει τα μεγέθη του.