ΓΔ: 2340.49 -0.52% Τζίρος: 240.48 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Φωτο: Facebook - Netcompany-Intrasoft

H Netcompany - Intrasoft υπέγραψε νέα σύμβαση με την Frontex

Η εταιρεία θα προσφέρει στον Frontex υπηρεσίες γραφιστικής, illustration, καθώς και οπτικοακουστικές υπηρεσίες και πολυμέσων, βασιζόμενη στην εκτενή εμπειρία της στις πολυδιάστατες επικοινωνιακές ανάγκες των πελατών της.

Nέα τετραετή σύμβαση υπέγραψε η SCOPE Communications, το in-house agency της Netcompany-Intrasoft, με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής της ΕΕ (Frontex), για υπηρεσίες γραφιστικής και ευρύτερων υπηρεσιών επικοινωνίας.

Ο Frontex, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, μέσα από το υλικό επικοινωνίας που παράγει, απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό, από απλούς πολίτες έως εξειδικευμένους εμπειρογνώμονες, ακαδημαϊκούς, κέντρα κατάρτισης, πολιτικούς, εταιρείες, θεσμικά όργανα της ΕΕ, υπηρεσίες και σώματα ασφαλείας.

Η SCOPE, με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στο Ευρωπαϊκό επικοινωνιακό τοπίο, θα προσφέρει στον Frontex υπηρεσίες γραφιστικής, illustration, καθώς και οπτικοακουστικές υπηρεσίες και πολυμέσων, βασιζόμενη στην εκτενή εμπειρία της στις πολυδιάστατες επικοινωνιακές ανάγκες των πελατών της.

Ο Γιάννος Κοντραφούρης, Διευθυντής της SCOPE Communications της Netcompany-Intrasoft σχολίασε: «Στην SCOPE, είμαστε υπερήφανοι που ανταποκρινόμαστε και υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας σε όλα τα έργα επικοινωνίας που αναλαμβάνουμε - από τα πιο απλά έως το πιο  σύνθετα. Η ομάδα μας είναι ενεργή στον τομέα της επικοινωνίας των θεσμικών οργάνων της ΕΕ για πάνω από 20 χρόνια – έχοντας δημιουργήσει υλικά και  πρωτότυπα εικαστικά στοιχεία που μέχρι σήμερα παραμένουν εμβληματικά στο χώρο μας. Καλωσορίζοντας με περηφάνεια τον Frontex, γιορτάζουμε μια νέα εποχή ανάπτυξης για την δημιουργική μας ομάδα».
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βάρκα με μετανάστες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διάσωση 202 μεταναστών νότια της Κρήτης και της Γαύδου

Νέο κύμα μεταναστών εντοπίστηκε τα ξημερώματα νότια της Κρήτης και της Γαύδου. Το Λιμενικό και η FRONTEX διέσωσαν συνολικά 202 άτομα σε τέσσερις επιχειρήσεις, με τους διασωθέντες να μεταφέρονται στους Καλούς Λιμένες.
Βάρκα με μετανάστες στο Αιγαίο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σωτηρία 50 μεταναστών σε θαλάσσια περιοχή νότια της Ιεράπετρας

Περίπου 50 αλλοδαποί διασώθηκαν από το Λιμενικό και τη Frontex νότια της Ιεράπετρας, μετά τον εντοπισμό λέμβου από εναέριο μέσο. Οι διασωθέντες μεταφέρονται με ασφάλεια στο λιμάνι της Ιεράπετρας.
Λιμενικός σε περιπολία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεταφορά 97 μεταναστών στους Καλούς Λιμένες από το Λιμενικό Ηρακλείου

Οι αρχές της Κρήτης διαχειρίστηκαν το τρίτο περιστατικό με μετανάστες σε λίγες ώρες: Δύο λέμβοι με 97 άτομα εντοπίστηκαν νότια των Καλών Λιμένων και μεταφέρθηκαν αρχικά εκεί πριν οδηγηθούν σε δομή προσωρινής φιλοξενίας στο Ηράκλειο.
Λιμενικός σε περιπολία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιχειρήσεις διάσωσης μεταναστών στα νότια της Κρήτης από το Λιμενικό

Δύο περιστατικά με μετανάστες σημειώθηκαν τα ξημερώματα στη νότια Κρήτη. Εντοπίστηκαν και διασώθηκαν συνολικά 100 άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν σε ασφαλείς περιοχές προσωρινής διαμονής, σύμφωνα με το Λιμενικό.
Σκάφος Λιμενικού Σώματος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Διάσωση 56 μεταναστών από τη Frontex νότια της Κρήτης

Νωρίς το απόγευμα Κυριακής εντοπίστηκαν 56 άτομα σε λέμβο 47 ν.μ. νοτιοανατολικά της Γαύδου από αεροσκάφος της Frontex. Άμεσα στήθηκε επιχείρηση και περισυνελέγησαν από σκάφος της Frontex, μεταφέροντάς τους στην Αγία Γαλήνη.
Βάρκα με μετανάστες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες μεταναστευτικές ροές νότια Κρήτης: 129 άτομα σε Καλούς Λιμένες-Αγία Γαλήνη

Δύο επιχειρήσεις διάσωσης μεταναστών στα νότια της Κρήτης: 44 άτομα εντοπίστηκαν ανοιχτά των Καλών Λιμένων και μεταφέρθηκαν στο Ηράκλειο, ενώ 85 άτομα διασώθηκαν 26 ν.μ. νότια της Γαύδου και οδηγήθηκαν στην Αγία Γαλήνη.