ΓΔ: 1442.21 -2.00% Τζίρος: 115.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:19:30 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

FOLLI FOLLIE

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δοκιμασία αντοχής της Folli Follie εν αναμονή της δικαστικής απόφασης

Η σύνδεση της μεταβίβασης των περιουσιακών στοιχείων με την κατάληξη της ποινικής δίκης κρατά «κλειδωμένα» 33 εκατ. ευρώ και θέτει σε κίνδυνο την επανεκκίνηση της εταιρείας με νέο σχήμα.
Giorgos Pitsilis, AADE
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τηλεαστέρας υποψήφιος διοικητής ΑΑΔΕ, η Ελευθεροτυπία και οι «φευγάτοι» Ιταλοί

Δημοσιογράφος καναλιού ανάμεσα στους υποψήφιους αντικαταστάτες του Γ. Πιτσιλή, τα σενάρια για Hellenic Train και Ιταλούς, το «φρένο» στην Ελευθεροτυπία, τα ζόρια του Ant1+, ο Τζ. Κουτσολιούτσος ως CEO περιορισμένης ευθύνης και η πρώτη διάφανη TV.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δ. Κουτσολιούτσος (Folli Follie): Δεν ήταν εικονικός ο τζίρος του ομίλου

Απαντώντας σε ερωτήσεις της Εισαγγελέως της Έδρας, ο ιδρυτής της εταιρείας, επανέλαβε ότι δεν ισχύει πως το μεγαλύτερο ποσοστό του κύκλου εργασιών που εμφάνιζε ο ασιατικός κλάδος της Folli Follie ήταν εικονικό.
folli follie, kosmima
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ξεκίνησε η απολογία του ιδρυτή των Folli Follie, Δημήτρη Κουτσολιούτσου

Ο ιδρυτής της Folli-Follie θα συνεχίσει την απολογία του στις 27 Μαρτίου, ενώ θα ακολουθήσει η σύζυγος και ο γιος του. Αναφέρθηκε εκτενώς στην πορεία του ομίλου και τις αποφάσεις για την επέκταση στην Ασία.
ΑΓΟΡΕΣ

Επ. Κεφαλαιαγοράς: Άδεια μόνο για διακοπή της δίκης Folli Follie από τον ΔΣΑ

Δεν εγκρίθηκε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών στις 14/12 έγγραφο αίτημα χορήγησης άδειας για παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας από πλευράς Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στην υπόθεση της Folli Follie.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η Aegean σε περιπέτειες, Στουρνάρας για μετανάστες, τα μερίσματα και η ΕΚΤ

Οι δυσκολίες της Aegean με τις αποζημιώσεις για τους ελαττωματικούς κινητήρες, η παρέμβαση Στουρνάρα υπέρ της απασχόλησης μεταναστών, το «πράσινο» από την ΕΚΤ για μερίσματα και η αποχή των δικηγόρων.