ΓΔ: 1270.35 -0.39% Τζίρος: 95.94 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Αλ. Σδούκου: Η Ελλάδα βασικός προμηθευτής φυσικού αερίου στη ΝΑ Ευρώπη

Η κα Σδούκου υπογράμμισε το ρόλο του υγροποιημένου φυσικού αερίου στη διασφάλιση του ενεργειακού εφοδιασμού μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία αλλά και για τον φετινό χειμώνα με την πλήρωση των υπόγειων αποθηκών ανά την Ευρώπη.
Cars, Autokinito, Aytokinitiko
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έρχεται ο μεγαλύτερος σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα

Η πρώτη φάση του έργου ξεκινά με τη λειτουργία 24 θέσεων στο ισόγειο του χώρου στάθμευσης του ΚΠΙΣΝ - συμπεριλαμβανομένων δύο θέσεων στη ζώνη ΑμεΑ -, ενώ εντός του 2024 το έργο θα ολοκληρωθεί με συνολικά 50 σημεία φόρτισης, όλα με ισχύ έως 22kW (AC). 
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αύξηση 85% στα έσοδα της Energean το 9μηνο, τριπλασιασμός της παραγωγής

Η νέα μεγάλη αύξηση της παραγωγής, στην οποία δεν υπήρξε κάποια επίπτωση από την κατάσταση στο Ισραήλ, μαζί με την πρόοδο στο project της αποθήκευσης διοξειδίου του άνθρακα (CO2) στον Πρίνο, ήταν οι δύο σημαντικότερες εξελίξεις του τρίτου τριμήνου.
ΔΙΕΘΝΗ

Το 96% των παραγωγών πετρελαίου και αερίου επενδύει σε κοιτάσματα

Οι επενδυτικές δαπάνες του τομέα για την εξερεύνηση νέων κοιτασμάτων πετρελαίου και αερίου «αυξήθηκαν κατά 30% και πλέον» από το 2021. Οι εταιρείες που μελετήθηκαν δαπάνησαν συνολικά 170,4 δισεκατομμύρια δολάρια.
ote T
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η ΕΤΕ, μεταρρυθμίσεις για άλλους, οι χρεώσεις του payzy και οι αιχμές Π. Νίκα

Στην τελική ευθεία για το placement της ΕΤΕ, πώς ξαφνικά το 82% των Ελλήνων διψούν για μεταρρυθμίσεις, η προβολή του payzy pro από τον ΟΤΕ χωρίς αναφορά στις χρεώσεις, τα υδροπλάνα που έγιναν ανέκδοτο και η «νέα» KFC.
fysiko aerio,
ΑΓΟΡΕΣ

Νέο ράλι για το φυσικό αέριο, προβλήματα σε αγωγό της Φινλανδίας

Το ενδεχόμενο δολιοφθοράς σε υποθαλάσσιο αγωγό μεταξύ Φινλανδίας - Εσθονίας εξετάζει το Ελσίνκι, ο οποίος έχει διακόψει τη λειτουργία του, με την τιμή του φυσικού αερίου να πλησιάζει τα 50 ευρώ.