ΓΔ: 901.15 -0.43% Τζίρος: 57.15 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ

Γεραπετρίτης, Νικόλτσιου

Γ. Γεραπετρίτης στο BD: Συνεχίζουμε χωρίς εκπτώσεις, «όχι» σε εκλογές

Ο υπουργός Επικρατείας απαντά σε έξι ερωτήσεις της Μαρίας Νικόλτσιου σε συνέντευξη στο Business Daily. Τονίζει ότι η κυβέρνηση θα εφαρμόσει το πρόγραμμά της και αποκλείει πρόωρες εκλογές. Τι δηλώνει για την πανδημία, τα σχολεία και το ενδεχόμενο νέου lockdown.
gerapetritis
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γ. Γεραπετρίτης: Πολλαπλές δράσεις για να πεισθούν οι ανεμβολίαστοι

Στην προσπάθεια πειθούς των συμπολιτών μας που διστάζουν ακόμα να εμβολιαστούν, αλλά και στην ανάγκη να μη μένει πίσω η κοινωνία λόγω αυτού, αναφέρθηκε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.
Karpathos-mnhmosyno
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιμνημόσυνη δέηση για τον σμηναγό Κωνσταντίνο Ηλιάκη στην Κάρπαθο

Τελέστηκε σήμερα στην Κάρπαθο το μνημόσυνο για τον Σμηναγό Κωνσταντίνο Ηλιάκη, παρουσία του υπουργού Επικρατείας Γεώργιου Γεραπετρίτη, ο οποίος και εκπροσωπούσε την ελληνική κυβέρνηση.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεραπετρίτης: Όλος ο διπλωματικός κόσμος έχει συνταχθεί με την Ελλάδα

Ολόκληρη η διεθνής κοινότητα επιδιώκει τα μέρη να καθίσουν να συζητήσουν υπό όρους ορθού λόγου και Διεθνούς Δικαίου, για να επανέλθει μια σχετική σταθερότητα στην περιοχή, είπε ο υπουργός Επικρατείας.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεραπετρίτης: Από την ένταση στην Αν. Μεσόγειο, κερδισμένη διπλωματικά η Ελλάδα

«Εμείς δεν φοβόμαστε το διάλογο γιατί θεωρούμε ότι μέσα από αυτήν τη συζήτηση θα μπορέσουν να προκύψουν τα δίκαια των πραγμάτων», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας.