ΓΔ: 1422.75 -0.14% Τζίρος: 84.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα απόνερα με τον ιππόδρομο, Ινδία υπέρ Ελλάδας, νέες ποινές και φυλακές

O πλειστηριασμός ακινήτου του ΟΔΙΕ και η εμπλοκή της Intralot, οι κεντρικές τράπεζες δεν χρεωκοπούν, οι διπλωματικές προεκτάσεις της ελληνο-ινδικής προσέγγισης, τρικλοποδιές στα Ναυπηγεία Ελευσίνας και η έκθεση για τον Γιάννη Κωστόπουλο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γ. Στουρνάρας: Να διατηρήσει μόνιμα η ΕΚΤ ένα χαρτοφυλάκιο ομολόγων

Ο ισολογισμός της ΕΚΤ πρέπει να μείνει μεγαλύτερος από τα προ κρίσης επίπεδα, να παρέχεται επαρκής ρευστότητα στις τράπεζες και να διατηρηθούν τοποθετήσεις σε ομόλογα για την αποτροπή μελλοντικών κρίσεων.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η ανάκριση Κασσελάκη, η αιώνια λάμψη του χρυσού και το χρώμα του… ρεύματος

Η μεγάλη ανταπόκριση των επενδυτών στο ομόλογο της Alpha, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο LSE, ο δραστήριος Φ. Σαχινίδης, τι είπε ο Γ. Στουρνάρας για τον χρυσό, ο αεροδιάδρομος ηλικίας 50 ετών, τα δύσκολα για τη Vodafone και οι καθυστερήσεις στην ψηφιοποίηση του Δημοσίου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γ. Στουρνάρας: Διαχρονικό καταφύγιο αξίας στις κρίσεις ο χρυσός

Μιλώντας σε εκδήλωση της ΤτΕ για τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Κεντρικού Θησαυροφυλακίου, ο διοικητής της τράπεζας αναφέρθηκε στην ιστορική διαδρομή του χρυσού και του ρόλου του ως επενδυτικού καταφυγίου.
Vasilis Psaltis
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα μηνύματα Ψάλτη στη Ν. Υόρκη, η ενοχλημένη Κρ. Λαγκάρντ και ο Μ. Βαρβιτσιώτης

Τι είπε ο CEO της Alpha Bank για έσοδα από τόκους και το μέρισμα, πώς απάντησε η Λαγκάρντ στις επικρίσεις από το προσωπικό της ΕΚΤ, το ερώτημα για τη θέση Βαρβιτσιώτη στον όμιλο Προκοπίου και η μάχη για τον ΒΟΑΚ.
businessdaily-Stournaras-Buch-Laboureix
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνάντηση του Γ. Στουρνάρα με τους προέδρους SRB και του SSM

Στην ατζέντα των συζητήσεων περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η σημερινή κατάσταση και οι προοπτικές των ελληνικών τραπεζών, καθώς και θέματα εποπτικού ενδιαφέροντος και συνεργασίας των δύο ευρωπαϊκών θεσμών με την ΤτΕ.