ΓΔ: 1275.34 -0.37% Τζίρος: 79.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

HELLENIC TRAIN

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα εμπορεύματα μπαίνουν ξανά σε ράγες με ισχυρή πίεση και από την Κίνα

Στόχος η επανεκκίνηση εμπορευματικών τρένων στις 10 Δεκεμβρίου μετά τις τεράστιες ζημιές από την κακοκαιρία. Το θέμα απασχολεί έντονα την Cosco και τέθηκε στο πρόσφατο ταξίδι Μητσοτάκη στην Κίνα.
ose
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προβλήματα σε δρομολόγια Hellenic Train και μετρό λόγω κακοκαιρίας

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ οι επιβάτες του μετρό προς Αεροδρόμιο μετεπιβιβάζονται στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας του προαστιακού. Καθυστερήσεις και ακυρώσεις αμαξοστοιχιών σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Hellenic Train.
Treno-Hellenic Train
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Hellenic Train: Προσθέτει νέα δρομολόγια στη γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Καταργούνται πλέον τα δρομολόγια των λεωφορείων στη διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα, με την εταιρεία να προσθέτει 2 νέα δρομολόγια. Παράλληλα ενεργοποιούνται τα δρομολόγια στη γραμμή Θεσσαλονίκη - Λάρισα και Λάρισα - Βόλος.
businessdaily-Sygkrousi-Trenon-Tempi-Hellenic-Train
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΡΑΣ: Σε ακρόαση καλεί ΟΣΕ και Hellenic Train για το δυστύχημα στα Τέμπη

Μόλις ολοκληρωθεί η προβλεπόμενη διαδικασία της ακρόασης στην οποία τα εμπλεκόμενα μέρη θα καταθέσουν τις θέσεις τους για τις παραβάσεις που τους έχουν αποδοθεί, θα εκδοθεί η τελική απόφαση της ΡΑΣ για το δυστύχημα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιπλέον δρομολόγια στον Προαστιακό για Αθήνα, Μέγαρα και Κιάτο

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train, από 14 Απριλίου εντάσσονται νέα δρομολόγια στις διαδρομές Αθήνα-Μέγαρα-Αθήνα και Αθήνα-Κιάτο-Αθήνα. Σε ποιο τμήμα του Προαστιακού θα υπάρξουν αλλαγές λόγω των νέων δρομολογίων.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Γεραπετρίτης: Μέχρι το Πάσχα το πόρισμα για το δυστύχημα στα Τέμπη

Ο υπουργός Επικρατείας ανακοίνωσε ότι στα τέλη Ιουνίου θα είναι έτοιμο το έργο της τηλεδιοίκησης του βόρειου σιδηροδρομικού άξονα από τη Λάρισα και πάνω, ενώ στα τέλη Σεπτεμβρίου θα είναι έτοιμο και το δεύτερο τμήμα από την Οινόη μέχρι τη Τιθορέα.