ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

ΔΙΕΘΝΗ

Απειλή για οικονομία και αγορές η κόντρα ΗΠΑ - Κίνας για το Χονγκ Κονγκ 

Οι ΗΠΑ απειλούν να άρουν το ειδικό καθεστώς στις οικονομικές τους σχέσεις με το Χονγκ Κονγκ εάν τεθεί σε εφαρμογή νέος κινεζικός νόμος που ουσιαστικά αίρει το αυτόνομο καθεστώς στην περιοχή. 
ΔΙΕΘΝΗ

Η νέα «επίθεση» της Κίνας στο Χονγκ Κονγκ απειλεί τα διεθνή χρηματιστήρια

Πρόταση νόμου της Κίνας ουσιαστικά αίρει το καθεστώς αυτονομίας του Χονγκ Κονγκ, προκαλώντας «βουτιά» άνω του 5,5% στο χρηματιστήριο της περιοχής και πιέσεις στις διεθνείς αγορές.
ΔΙΕΘΝΗ

Οι μικρές επιχειρήσεις του Χονγκ Κονγκ μετρούν το κόστος του κοροναϊού

Οι λιανικές πωλήσεις στο Χονγκ Κονγκ συνέχισαν την πτώση τους τον Δεκέμβριο εξαιτίας των βίαιων αντικυβερνητικών διαδηλώσεων των τελευταίων μηνών ενώ οι φόβοι για τον ιό και οι οδηγίες της κυβέρνησης να παραμείνουν οι πολίτες στο σπίτι τους εντείνουν τις πιέσεις.
ΔΙΕΘΝΗ

Η American Airlines αναστέλλει τις πτήσεις από και προς το Χονγκ Κονγκ

Η American Airlines, η μεγαλύτερη αμερικανική αεροπορική εταιρία, ανακοίνωσε ότι ανέστειλε όλες τις πτήσεις της προς και από το Χονγκ Κονγκ, μετά τον θάνατο ασθενούς που είχε προσβληθεί από τον κινεζικό κοροναϊό.
ΔΙΕΘΝΗ

Οι διαδηλώσεις έριξαν το Χονγκ Κονγκ σε ύφεση μετά από 10 χρόνια

Μετά την ύφεση στην οποία έχει βυθιστεί το Χονγκ Κονγκ εξαιτίας των βίαιων διαδηλώσεων, η κυβερνήτις της κινεζικής επαρχίας ανακοίνωσε μέτρα ανακούφισης για τους ανέργους και τους κατοίκους με χαμηλό εισόδημα.