ΓΔ: 1197.31 -0.25% Τζίρος: 64.30 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:23:09 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
bd-image

ΦΙΕΡΑΤΕΞ ΑΦΟΙ ΑΝΕΖΟΥΛΑΚΗ: Αλλαγές για διοικητικά στελέχη

Αντικατάσταση της Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου ανακοίνωσε η εταιρεία.

Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία ΑΦΟΙ ΑΝΕΖΟΥΛΑΚΗ ΑΕ ΒΑΦΕΙΑ – ΠΛΕΚΤΗΡΙΑ “ΦΙΕΡΑΤΕΞ”, στο πλαίσιο της ορθής και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού, γνωστοποιεί προς το επενδυτικό κοινό ότι σύμφωνα με την από 23/02/2023 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Ελέγχου, αποφασίστηκε η αντικατάσταση της Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου κας Σοφίας Γεωργιάδου από τον κο Γεώργιο Κουρτίδη.

Σύμφωνα με την εν λόγω εισήγηση ο κος Γεώργιος Κουρτίδης πληροί όλες τις προϋποθέσεις του άρθρου 15 του ν. 4706/2020, ήτοι είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης υπάλληλος, προσωπικά και λειτουργικά ανεξάρτητος και αντικειμενικός κατά την άσκηση των καθηκόντων του και διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις και σχετική επαγγελματική εμπειρία. Δεν είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ή μέλος με δικαίωμα ψήφου σε επιτροπές διαρκούς χαρακτήρα της Εταιρείας και δεν έχει στενούς δεσμούς με οιονδήποτε κατέχει μία από τις παραπάνω ιδιότητες στην Εταιρεία.

Ο κος Γεώργιος Κουρτίδης είναι κάτοχος πτυχίου Ανώτατης Οικονομικής Σχολής, έχει πολυετή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης οικονομικού αντικειμένου Ανωνύμων Εταιριών και έχει άριστη γνώση του τομέα δραστηριότητας της Εταιρίας.

Ο κος Γεώργιος Κουρτίδης αναλαμβάνει τα καθήκοντά του ως Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου από 24/02/2023.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ