ΓΔ: 833.3 0.75% Τζίρος: 15.75 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:39:43 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Stocks, Markets, Xrimatistirio, Agores

Ισχυρή άνοδος στο Χρηματιστήριο με υπεραπόδοση έναντι της Ευρώπης

Πορεία καλύτερη από τις ευρωπαϊκές αγορές ακολουθεί το ΧΑ, με ώθηση και από έκθεση της HSBC η οποία προχώρησε σε αναβάθμιση της ελληνικής αγοράς. Υπέρβαση των 835 μονάδων στην έναρξη των συναλλαγών.
opap-tzogos-stoixima
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το «στοίχημα» των επενδυτών στον ΟΠΑΠ: Προσδοκίες για την επανεκκίνηση

Με κέρδη 62% η μετοχή από το χαμηλό στα τέλη Οκτωβρίου, καθώς η αγορά «ποντάρει» στη γρήγορη επαναφορά των πρακτορείων στην κανονικότητα με συμβολή και από το πρόγραμμα εμβολιασμών.
Markets, Stocks, Agores, Xrimatistirio, Omologa
ΑΓΟΡΕΣ

Έμεινε σε ανοδική τροχιά ο Γ. Δείκτης παρά την κάμψη των συναλλαγών

Η αγορά «χωνεύει» την άνοδο της περασμένης εβδομάδας σε υψηλά δωδεκαμήνου και ο Γενικός Δείκτης δεν κατάφερε σήμερα να ξεπεράσει τις 830 μονάδες. Αδύναμες οι τραπεζικές μετοχές, ο ΟΤΕ και ο ΟΠΑΠ, συνέχεια ανόδου για Viochalco.
Stocks, Markets, Xrimatistirio, Agores
ΑΓΟΡΕΣ

Σταθεροποίηση για το Χρηματιστήριο, απομακρύνονται οι 830 μονάδες

Χάνει την αρχική της ορμή η αγορά, με τους επενδυτές να προχωρούν σε επιλεκτικές κινήσεις κυρίως ρευστοποιώντας κέρδη σε μετοχές που έχουν τρέξει σημαντικά στις προηγούμενες συνεδριάσεις.
Παγκρήτια Τράπεζα-κατάστημα
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το «θαύμα» της ΕΛΣΤΑΤ, τα μυστικά του Frontier και οι εξελίξεις στην Παγκρήτια

Η «λεπτομέρεια» στην ανακοίνωση για το ΑΕΠ που έχει προκαλέσει πολλές απορίες, η πρώτη τιτλοποίηση που δεν αφήνει ζημιές, η μείωση «κόκκινων» δανείων της Παγκρήτιας και αναζήτηση CEO για το ΤΧΣ.
Stocks, Markets, Xrimatistirio, Agores
ΑΓΟΡΕΣ

Σε υψηλό 52 εβδομάδων το Χρηματιστήριο, «ποντάρει» στην επόμενη ημέρα

Ισχυρή ανοδική δυναμική και αυξημένες συναλλαγές την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου. Διψήφια ποσοστά ανόδου για τις τραπεζικές μετοχές. Καλύπτονται οι απώλειες της πανδημίας, «στοιχήματα» στην επανεκκίνηση της οικονομίας.
Stocks, Markets, Xrimatistirio, Agores
ΑΓΟΡΕΣ

Ισχυρή ώθηση στο Χρηματιστήριο από τα στοιχεία - έκπληξη για το ΑΕΠ

Η μικρότερη από το αναμενόμενο ύφεση το 2020 επέτρεψε στο Γενικό Δείκτη να «αναρριχηθεί» στις 825 μονάδες αν και παρέμεινε σε μέτρια επίπεδα η αξία των συναλλαγών. Προβληματίζει η διεθνής αβεβαιότητα στις αγορές.
Stocks, Markets, Xrimatistirio, Agores
ΑΓΟΡΕΣ

Κράτησε θετικό πρόσημο ο Γ. Δείκτης, αισθητή κάμψη των συναλλαγών

Η αγορά «χωνεύει» τα υψηλότερα επίπεδα τιμών και η μείωση της αξίας των συναλλαγών κοντά στα 50 εκατ. ευρώ δείχνει ότι εξαντλούνται οι δυνάμεις για συνέχιση της ανοδικής κίνησης. Ξεχώρισε στη συνεδρίαση η μετοχή της Viochalco.