ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κόντρες κυβέρνησης - εταιρειών φέρνει η απελευθέρωση της ενέργειας

Τον Νοέμβριο το target model «όποια συμφέροντα και αν θιγούν», δηλώνει ο Κ. Χατζηδάκης και υπόσχεται χαμηλότερες τιμές για τους καταναλωτές. Διασύνδεση με Βουλγαρία και Ιταλία ως το τέλος α' τριμήνου 2021.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μεγάλο έργο αποθήκευσης ενέργειας από την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

Στην τελική ευθεία για έγκριση από την Κομισιόν το αντλησιοταμιευτικό έργο στην Αμφιλοχία. Σκοπός είναι η αποθήκευση ενέργειας για υποστήριξη της διείσδυσης ανανεώσιμων πηγών στην ενεργειακή παραγωγή.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γ. Καραγιαννόπουλος: Το factoring στηρίζει επιχειρήσεις με υγιείς πωλήσεις

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank Factors μιλάει για τις δυνατότητες ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας και επανεκκίνησης των επιχειρήσεων και τη σημαντική βοήθεια του factoring προς αυτή την κατεύθυνση.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Μπόνους» 1 δισ. το χρόνο στο ΑΕΠ από τις ιδιωτικοποιήσεις

Χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας και μεγάλες επενδύσεις έφεραν οι ιδιωτικοποιήσεις, σύμφωνα με νέα μελέτη του ΙΟΒΕ. Στα 5,6 δισ. ευρώ οι επενδύσεις που σχετίζονται με το πρόγραμμα αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο μαραθώνιος των ξενοδόχων για τα μέτρα κατά του Covid-19

Δεκάδες υποχρεώσεις με υψηλό διοικητικό βάρος και οικονομικό κόστος επιβάλλει στις ξενοδοχειακές μονάδες το ειδικό πρωτόκολλο για την πανδημία. Απειλή κυρώσεων που φθάνουν ως το «λουκέτο» για 15 ημέρες.