ΓΔ: 911.42 0.12% Τζίρος: 80.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΗ

tilergasia-ergasia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελιξία αλλά και εξάντληση έφερε το νέο μοντέλο της τηλεργασίας

Οι εργαζόμενοι έχουν την ευκαιρία να έλθουν σε πιο στενή επαφή με τα κοντινά τους πρόσωπα. Ταυτόχρονα, όμως, οι ώρες εργασίας έχουν αυξηθεί και η διάκριση επαγγελματικού και προσωπικού χρόνου δυσκολεύει.
athina-akinita
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα 18 «καυτά σημεία» για επενδύσεις σε ακίνητα στο νομό Αττικής

Ποιες είναι οι περιοχές που αναβαθμίζονται με αναπλάσεις, έργα αξιοποίησης της πολιτιστικής κληρονομιάς, επεκτάσεις του μετρό και ιδιωτικές επενδύσεις, προσελκύοντας επενδυτικά κεφάλαια.
anakainisi-erga-exoikonomo-autonomo-ergasies-mixanikos
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αλλάζουν όλα στο επόμενο «Εξοικονομώ», οφέλη για τους ασθενέστερους

Τέλος στην επιλογή με μοναδικό κριτήριο τη σειρά προτεραιότητας. Θα δοθεί έμφαση στις κατοικίες με μεγάλες ενεργειακές απώλειες για να καταπολεμηθεί η ενεργειακή φτώχεια. Ανακοινώσεις πριν το καλοκαίρι.
Ellaktor-Erga-Ypodomes_Dromos
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Πράσινο» στην αύξηση της Ελλάκτωρ παρά τις κόντρες των μετόχων

Με μεγάλη πλειοψηφία, 68%, εγκρίθηκε η ΑΜΚ κατά 120,5 εκατ. ευρώ από τη γενική συνέλευση, ενώ προηγήθηκαν έντονες φραστικές αντιπαραθέσεις. Απορρίφθηκε το πρωί η αίτηση προσωρινής διαταγής των εφοπλιστών.
ΔΙΕΘΝΗ

ΔΝΤ: Πληρώνει πολύ ακριβά η οικονομία τη χαμηλή συμμετοχή γυναικών

Οι απώλειες σε μια οικονομία από τη χαμηλή συμμετοχή των γυναικών στην εργασία κυμαίνονται από 10% του ΑΕΠ στις προηγμένες οικονομίες έως περισσότερο από 30% στη Νότια Ασία, στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.
villa-tourismos-akinita
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ολική ανατροπή στον τουρισμό: Πώς οι βίλες «νικούν» τα ξενοδοχεία

Πληρότητες που φτάνουν και το 95% για τη θερινή περίοδο έχουν εξασφαλίσει οι βίλες με πισίνα σε δημοφιλείς προορισμούς, καθώς οι τουρίστες επιζητούν την απομόνωση. Οι προορισμοί και οι τιμές.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κίνηση καταναλωτών για «καθαρούς» λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος

Κάθε λογαριασμός για ρεύμα περιλαμβάνει δέκα χρεώσεις, εκ των οποίων οι επτά είναι εντελώς άσχετες με την κατανάλωση ρεύματος και η ΕΚΠΟΙΖΩ ανέλαβε πρωτοβουλία για να μείνουν μόνο οι τρεις.
ydrogono-energeia-ananeosimes piges energeias
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στρέφονται στα project με το υδρογόνο οι μεγάλοι της αγοράς ενέργειας

Το πρώτο σχέδιο στη Δ. Μακεδονία προβλέπει παραγωγή υδρογόνου με ηλεκτρόλυση με βάση ηλιακή ενέργεια και έχει προϋπολογισμό 2,5 δισ. ευρώ. Συμμετέχουν ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ, Motor Oil, Mytilineos, ΤΕΡΝΑ, ΕΛΠΕ.