ΓΔ: 1464.39 0.46% Τζίρος: 72.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Φωτο: Menelaos Myrillas / SOOC
Με νέο look ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης, στο συνέδριο του Economist.

Στο συνέδριο Economist Government Roundtable συμμετείχε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, παρουσιάζοντας τις σκέψεις του για την επόμενη ημέρα της χώρας. Ο κ. Κασσελάκης δεν απέφυγε να αναφερθεί και στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι σήμερα Πέμπτη συνεδριάζει η πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ακολουθεί το Σάββατο 6 Ιουλίου η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Στο επίκεντρο η βιωσιμότητα των κομματικών μέσων ενημέρωσης

Σε σχέση με τα κομματικά μέσα αποφασίστηκε ότι θα χρηματοδοτούνται με το 45% της κρατικής επιχορήγησης του κόμματος και θα ζητηθεί από τις διευθύνσεις της «Αυγής» και του ρ/σ «Στο Κόκκινο» να παρουσιάσουν βιώσιμη λύση.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση να τοποθετηθεί επίσημα για το κύκλωμα των εκβιαστών

«Ο θεσμός της αυτοδιοίκησης αξίζει μια υπεύθυνη αντιμετώπιση των προβλημάτων του και όχι την πελατειακή αντίληψη της ΝΔ που γεννά και διαιωνίζει φαινόμενα αποσύνθεσης όπως αυτό του κυκλώματος των εκβιαστών» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απαντήσεις για το deal της Attica Bank δίνει ο Στέφανος Κασσελάκης

«Όχι απλά θέλουμε τον ανταγωνισμό, αλλά θέλουμε και την προσέλκυση και νέων κεφαλαίων για να δημιουργηθούν νέες συστημικές, αλλά κυρίως μη συστημικές τράπεζες» επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.