ΓΔ: 2370.04 0.96% Τζίρος: 347.26 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:26:37

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Συγκέντρωση
Φωτό: Aris Oikonomou / SOOC
Διαμαρτυρία για το δυστύχημα στα Τέμπη, στην πλατεία Συντάγματος.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε χθες Κυριακή στην Πλατεία Συντάγματος στη διαμαρτυρία για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη. Ανάλογες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκαν και σε πολλές άλλες πόλεις της χώρας αλλά και στο εξωτερικό. 

Η διαμαρτυρία οργανώθηκε με αφορμή τη μαύρη επέτειο για τα 2 χρόνια από το σιδηροδρομικό δυστύχημα που έλαβε χώρα στις 28 Φεβρουαρίου 2023.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρένο Hellenic Train
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επανεκκίνηση τρένων Θεσσαλονίκη-Φλώρινα από 30 Μαΐου 2026 με Hellenic Train

Η Hellenic Train ανακοίνωσε ότι από το Σάββατο 30 Μαΐου 2026 επανεκκινεί η σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκη–Φλώρινα, με δύο απευθείας δρομολόγια καθημερινά σε κάθε κατεύθυνση, με στάσεις σε Έδεσσα και άλλους ενδιάμεσους σταθμούς.
Τρένο Hellenic Train
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρανάκης: 23 νέα τρένα το 2027 και ενισχυμένες ασφαλιστικές δικλείδες

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης ανακοίνωσε πως το καλοκαίρι ο σιδηρόδρομος θα έχει πέντε νέες δικλείδες ασφαλείας και πλήρη σηματοδότηση στον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των υποδομών.
Προαστιακός σιδηρόδρομος τρένο
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Ξεκινούν ξανά τα καθημερινά δρομολόγια Προαστιακού Αεροδρόμιο-Άνω Λιόσια

Από την Πέμπτη 9 Απριλίου 2026, επανέρχονται τα τοπικά δρομολόγια Προαστιακού στο τμήμα αεροδρόμιο - Άνω Λιόσια με αφετηρία και τερματισμό τα Άνω Λιόσια, σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train.