ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:43:24 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ

Karamanlis, Ypourgeio Ypodomon kai Metaforon

Κ. Καραμανλής: Το 2028 η σύνδεση του ΟΛΘ με το σιδηροδρομικό δίκτυο

Όπως ανέφερε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών μέχρι σήμερα απαιτούνταν 16 χρόνια για την ολοκλήρωση ενός σιδηροδρομικού έργου και υπογράμμισε ότι η σύνδεση με το δίκτυο θα αναδείξει τα λιμάνια της Β. Ελλάδας.
hellenic train
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΡΓΟΣΕ: Στρατηγικό σχέδιο επενδύσεων ύψους 4,5 δισ. ευρώ

έργα κομβικής σημασίας που αναβαθμίζουν την «ραχοκοκαλιά» του σιδηροδρόμου, δηλαδή του κεντρικού άξονα Πάτρα-Αθήνα- Θεσσαλονίκη/Ειδομένη-Προμαχώνας, καθιστώντας το δίκτυο της χώρας πλήρως ηλεκτροκίνητο.
ose
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων λόγω στάσης εργασίας στη ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η διοίκηση της Hellenic Τrain έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη για να ακυρωθούν οι στάσεις εργασίας που έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι χωρίς να έχει λάβει ωστόσο ακόμα επίσημη απόφαση.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΡΑΣ: Αυτεπάγγελτη έρευνα για τις ακινητοποιήσεις τρένων της Hellenic Τrain

Η Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί την άμεση έναρξη διεξαγωγής αυτεπάγγελτης έρευνας, κατά την οποία θα διερευνηθούν ενδελεχώς όλες οι καταγγελίες των επιβατών για τα δύο συμβάντα.
hellenic train
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παρέμβαση της ΡΑΣ προς τη HELLENIC TRAIN για τα προβλήματα στα δρομολόγια

Η Αρχή καλεί την εταιρεία να αναφέρει, μεταξύ άλλων, τους λόγους για τους οποίους ακυρώνονται και καθυστερούν καθημερινά δρομολόγια καθώς και για πόσο διάστημα προβλέπεται να συνεχιστούν.
ΔΙΕΘΝΗ

«Έμφραγμα» στα μέσα μεταφοράς της Βρετανίας με συνεχείς απεργίες

Παράλληλα χιλιάδες Βρετανοί επιβάτες δυσκολεύονται να επιστρέψουν στη χώρα τους λόγω των εκατοντάδων ακυρώσεων πτήσεων αεροπορικών εταιρειών που αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα στην επανεκκίνηση μετά την πανδημία.
intrakat
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην Intrakat το έργο της σιδηροδρομικής γραμμής Λάρισας - Βόλου

Το σημαντικό έργο ηλεκτροκίνησης Λάρισα- Βόλου , ύψους 42,4 εκατ. ευρώ και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 36 μήνες και πρόκειται να αναβαθμίσει το σιδηροδρομικό δίκτυο καθώς και την ασφάλεια του επιβατικού κοινού.