ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:51:19 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ

businessdaily-Sygkrousi-Trenon-Tempi-Hellenic-Train
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη: Ποινική δίωξη σε τέσσερα πρώην στελέχη του ΟΣΕ

Οι κατηγορίες αφορούν το κακούργημα της διατάραξης ασφάλειας των συγκοινωνιών και τα πλημμελήματα της ανθρωποκτονίας, της βαριάς σωματικής βλάβης και ελαφράς σωματικής βλάβης από αμέλεια κατά συρροή.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλεξανδρούπολη: Το μικρό λιμάνι που έγινε στρατηγικός κόμβος του NATO

Ο νέος ρόλος της Αλεξανδρούπολης στους στρατιωτικούς σχεδιασμούς, τις εμπορευματικές μεταφορές και την ενέργεια και η ενόχληση της Τουρκίας για την παράκαμψη των Στενών. Οι μεγάλες επενδύσεις στις υποδομές.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι Ισπανοί της CAF ήρθαν στην Ελλάδα, ίδρυσαν θυγατρική στο Μαρκόπουλο

Στην σύσταση της εταιρείας CAF Greece προχώρησε ο ισπανικός κολοσσός που έχει παρουσία σε όλο τον κόσμο και ειδικεύεται, μεταξύ άλλων, στην κατασκευή βαγονιών και σιδηροδρομικών γραμμών.
Treno-Hellenic Train
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Hellenic Train: Προσθέτει νέα δρομολόγια στη γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Καταργούνται πλέον τα δρομολόγια των λεωφορείων στη διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα, με την εταιρεία να προσθέτει 2 νέα δρομολόγια. Παράλληλα ενεργοποιούνται τα δρομολόγια στη γραμμή Θεσσαλονίκη - Λάρισα και Λάρισα - Βόλος.
Gerapetritis, Kyvernisi
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελληνογαλλική συμφωνία για μεταφορά τεχνογνωσίας σε θέματα σιδηροδρόμων

Η εν λόγω συμφωνία θα εξειδικευτεί στη συνέχεια με ειδικότερες συμφωνίες μεταξύ των αρμοδίων φορέων, ιδίως της Société Nationale des Chemins de fer Français (SNCF) και του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ).