ΓΔ: 2271.72 0.25% Τζίρος: 274.60 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λίμνη Ορεστιάδα Καστοριάς
Η Λίμνη Ορεστιάδα με αντανάκλαση βουνού, φυσική ομορφιά στην Καστοριά.
Λίμνη Ορεστιάδα στην Καστοριά

Η λίμνη Ορεστιάδα είναι μια από τις μεγαλύτερες λίμνες της χώρας και συμβάλει καθοριστικά στην ξεχωριστή ομορφία της Καστορίας. 

Η λίμνη διαθέτει πλούσια ορνιθοπανίδα καθώς στην περιοχή συναντώνται περισσότερα από 200 είδη πουλιών ενώ είναι προστατευόμενη τοποθεσία του Δικτύου Natura 2000.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φαράγγι Σαμαριάς Κρήτη
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Χανιά: Κλειστό το φαράγγι της Σαμαριάς την Παρασκευή 22/5 και από τις δύο εισόδους

Το φαράγγι της Σαμαριάς στα Χανιά θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 22 Μαΐου λόγω προβλεπόμενων ισχυρών βροχοπτώσεων και καταιγίδων, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΦΥΠΕΚΑ, για λόγους ασφάλειας επισκεπτών.
Φαράγγι Σαμαριάς Κρήτη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγει το 2026 ο Εθνικός Δρυμός Σαμαριάς, ανακοινώθηκε επισήμως

Ανοίγει αύριο, Τρίτη 19 Μαΐου, ο Εθνικός Δρυμός Σαμαριάς για το 2026, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης. Διαθέσιμη εφαρμογή nowcasting για έγκαιρη προειδοποίηση και διαθέσιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Φαράγγι Σαμαριάς Κρήτη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αύριο ανοίγει με εισιτήριο 5€ και νέο σύστημα το Κουρταλιώτικο Φαράγγι

Το Κουρταλιώτικο Φαράγγι ανοίγει αύριο με εισιτήριο εισόδου 5 ευρώ και νέο καθεστώς διαχείρισης, με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος και τον καλύτερο έλεγχο της αυξημένης επισκεψιμότητας των τελευταίων ετών.