ΓΔ: 2255.38 -2.33% Τζίρος: 103.58 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:37:44

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δύο αξιωματούχοι σε τελετή
Δύο αξιωματούχοι υπογράφουν συμφωνία, με σημαίες Ελλάδας, Κύπρου και ΕΕ στο φόντο.
Από τη χθεσινή συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Κύπρου

Στιγμιότυπο από τη χθεσινή συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, Γιώργου Γεραπετρίτη, με τον Υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου, Κωνσταντίνο Κόμπο.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της Διακυβερνητικής Συνόδου Ελλάδας - Κύπρου που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα παρουσία περίπου 16 υπουργών και υφυπουργών της Κύπρου.


 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σταύρος Παπασταύρου ομιλία Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπασταύρου - Δαμιανού: Επιστολή για χρηματοδότηση διασύνδεσης από ΕΤΕπ

Οι Υπουργοί Ελλάδας και Κύπρου ζήτησαν με επιστολή τους από την ΕΤΕπ έλεγχο και χρηματοδότηση για το έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, τονίζοντας τη σημασία του για τα εθνικά τους ενεργειακά σχέδια.
Όλγα Κεφαλογιάννη ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην άτυπη συνάντηση Υπουργών Τουρισμού ΕΕ στη Λευκωσία

Στην άτυπη Σύνοδο Υπουργών Τουρισμού της ΕΕ στη Λευκωσία συμμετείχε η Ελλάδα με την Όλγα Κεφαλογιάννη και την Άννα Καραμανλή. Θέματα: βιώσιμος τουρισμός, ενίσχυση ΜμΕ, προστασία περιβάλλοντος και ψηφιακές εξελίξεις.
Φρέντις Μπελέρης πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπελέρης: Πίεση στην αλιεία από κρίση στη Μέση Ανατολή και παραβιάσεις

Ο ευρωβουλευτής Φρέντης Μπελέρης τόνισε στην Επιτροπή Αλιείας του Ευρωκοινοβουλίου την ανάγκη στήριξης των αλιέων λόγω αύξησης των τιμών καυσίμων, ζητώντας οικονομική βοήθεια και επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες.
Εφημερίδα και λάπτοπ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρευνες για παραπληροφόρηση σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα έως 2028

Ξεκινούν φέτος έρευνες σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα για το φαινόμενο της παραπληροφόρησης στα ΜΜΕ στη Μεσόγειο. Στόχος είναι να εντοπιστούν ποιοι επηρεάζονται περισσότερο και σε ποια θέματα επικρατούν ψεύτικες ειδήσεις, ειδικά λόγω AI.