ΓΔ: 1448.37 0.10% Τζίρος: 9.14 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:42:11 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΗΛΕΚΤΩΡ

Motor Oil: Με κέρδη από το εξωτερικό, πληρώνει έκτακτο φόρο στην Ελλάδα

Έχουμε κέρδη επειδή δεν σταματάμε τις επενδύσεις εκσυγχρονισμού και απόδοσης, επισήμανε ο Π. Τζανετάκης. Εγκρίθηκε η εξαγορά της Ηλέκτωρ. Στο τέλος του έτους η επενδυτική απόφαση για το FSRU στην Κόρινθο.
ilektor Crobern Germany
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πώς αλλάζει πίστα η Motor Oil στον τομέα περιβάλλοντος με την Ηλέκτωρ

Σημαντικές συνέργειες με τις ήδη θυγατρικές Verd και Thalis σε εναλλακτικά καύσιμα και διαχείριση απορριμμάτων. Το μισό σχεδόν τίμημα για την εξαγορά η Μotor Oil θα το αποσβέσει από την επιστροφή κεφαλαίου της Ελλάκτωρ.
ellaktor_office
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελλάκτωρ και Motor Oil διαψεύδουν ότι υπάρχει συμφωνία για την Ηλέκτωρ

Όπως τονίζει στην ανακοίνωση της η Ελλάκτωρ «δεν έχει γίνει αποδέκτης πρότασης για την εξαγορά των μετοχών της στην εν λόγω θυγατρική εταιρεία και εξετάζει διαρκώς επιλογές για τη βέλτιστη αξιοποίηση των περιουσιακών της στοιχείων».
HLEKTOR
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΗΛΕΚΤΩΡ: Τρεις νέες συμβάσεις έργων συνολικής αξίας άνω των 22 εκατ. ευρώ

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι καθώς και τα τρία αυτά έργα θα συμβάλλουν καθοριστικά στη διαχείριση αποβλήτων και την προώθηση της κυκλικής οικονομίας σε τρεις από τους μεγαλύτερους νομούς της χώρας», ανέφερε ο ο Νίκος Σταθάκης, διευθύνων σύμβουλος της ΗΛΕΚΤΩΡ.
ellaktor_office
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τι φέρνει το 2024 στον όμιλο Ελλάκτωρ: Τα 650 εκατ. και η νέα στρατηγική

Ολοκληρώνεται ο εταιρικός μετασχηματισμός με την πώληση του 25% της Άνεμος. Καμία άλλη πώληση asset το 2024. Λήγει η «χρυσή» σύμβαση της Αττικής Οδού. Πώς θα διαχειριστεί η διοίκηση τα διαθέσιμα.
ellaktor_office
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αποκαλυπτήρια της «νέας» Ελλάκτωρ: Τα κέρδη και το ταμείο των 115 εκατ.

Ετήσιος τζίρος 403 εκατ. ευρώ, EBITDA 179 εκατ. ευρώ και καθαρό ταμείο 115 εκατ. ευρώ από τις συνεχιζόμενες δραστηριότητες σε παραχωρήσεις, περιβαλλοντικά έργα και real estate. Η Αττική Οδός και το πλάνο στα ακίνητα.