ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Η πανδημία του κορονοϊού πλήττει και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Το μεγάλο πλήγμα που έχει προκαλέσει στην αυτοκινητοβιομηχανία η πανδημία του κορονοϊού με την πτώση 80% των πωλήσεων αυτοκινήτων έχει οδηγήσει τις εταιρείες σε αναπροσαρμογή των πλάνων τους καθώς τα εργοστάσια παραμένουν κλειστά με την παραγωγή να έχει ελαχιστοποιηθεί.
Germany-Electric Cars
ΔΙΕΘΝΗ

Η ηλεκτροκίνηση φέρνει τα πάνω κάτω και στην αγορά των SUV

Η αγορά των compact SUV στην Ευρώπη προβλέπεται να κινηθεί στα ίδια επίπεδα με πέρσι, γύρω στα 2 εκατ. μονάδες, μετά από αρκετά χρόνια ανάπτυξης, καθώς οι αυτοκινητοβιομηχανίες στρέφονται προς την ηλεκτροκίνηση.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στους επόμενους δύο μήνες η μελέτη βιωσιμότητας του έργου ηλεκτροκίνησης στα νησιά από τη Volkswagen

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα εκτιμηθεί η βιωσιμότητα του έργου ηλεκτροκίνησης στα νησιά από τη Volkswagen σύμφωνα με τον αρμόδιο για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, υφυπουργό Εξωτερικών Κώστα Φραγκογιάννη.
ΔΙΕΘΝΗ

Γκάζωνουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ιταλία με 89% αύξηση των πωλήσεων

Μεγάλη αύξηση άνω του 89% σημείωσαν στην Ιταλία οι πωλήσεις των ηλεκτρικών αυτοκινήτων τον περασμένο μήνα, με τα οχήματα συμπιεσμένου φυσικού αερίου να καταγράφουν εντυπωσιακό άλμα 136%.
ΔΙΕΘΝΗ

Σταματάει η πώληση βενζινοκίνητων αυτοκινήτων στη Βρετανία το 2035

Με στόχο το μηδενικό ισοζύγιο εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου έως το 2050, ο Μπόρις Τζόνσον παρουσιάζοντας την COP26 ανακοίνωσε πως θα απαγορευτεί η πώληση βενζινοκίνητων και ντιζελοκίνητων αυτοκίνητων στη Βρετανία μέχρι το 2035.