ΓΔ: 2459.77 -0.31% Τζίρος: 293.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Ποδοσφαιριστής σε δράση
Φώτο: Shutterstock

Παραδίδεται το αναβαθμισμένο Γήπεδο Τριανδρίας το Σάββατο 22 Νοεμβρίου

Το Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου Τριανδρίας παραδίδεται το Σάββατο, με νέο σύγχρονο συνθετικό χλοοτάπητα και ολοκληρωμένη γραμμογράφηση, παρουσία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέλιου Αγγελούδη.

Το αναβαθμισμένο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου Τριανδρίας παραδίδεται επίσημα το Σάββατο 22 Νοεμβρίου, στις 11:00 π.μ., σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο περιλάμβαναν την αποξήλωση του παλαιού χλοοτάπητα και την εγκατάσταση νέου, σύγχρονου συνθετικού χλοοτάπητα. Επιπλέον, ολοκληρώθηκε η γραμμογράφηση του αγωνιστικού χώρου με λωρίδες συνθετικού υλικού, ενισχύοντας τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια του γηπέδου.

Η παράδοση του γηπέδου θα γίνει παρουσία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Στέλιου Αγγελούδη, στο χώρο του γηπέδου στη διεύθυνση Γυμναστηρίου 1, Τριανδρία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θάνος Πλεύρης βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλεύρης: Χρηματοδότηση 3,14 εκατ. ευρώ για έργα στη Λέσβο

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης, ανακοίνωσε χρηματοδότηση 3,14 εκατ. ευρώ για έργα σε Δυτική Λέσβο και Μυτιλήνη, που αφορούν οδικές υποδομές, αντιπλημμυρική προστασία, γήπεδα και το νέο Ειδικό Σχολείο.
Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νέα Σμύρνη και το Milon Camp

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε το Milon Camp στη Νέα Σμύρνη, συνομίλησε με παιδιά για τον αθλητισμό και προέτρεψε να μείνουν μακριά από οθόνες. Επισκέφτηκε επίσης καφέ φίλων ταβλιού και συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες.
Διαλυμένο αυτοκίνητο τροχαίου
ΔΙΕΘΝΗ

Μεξικό: Αυτοκίνητο παρέσυρε πλήθος σε εκδήλωση για το Μουντιάλ

Όχημα παρέσυρε πεζούς σε συγκέντρωση στο Κάμπο Σαν Λούκας, μετά τον εορτασμό νίκης της εθνικής ποδοσφαίρου του Μεξικού, προκαλώντας τραυματισμούς. Οι ακριβείς συνθήκες ερευνώνται. Βίντεο κυκλοφορεί στα social media.
ξηρασία και λειψυδρία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

15 εκατ. ευρώ από το ΥΠΕΝ σε 9 νησιά για έργα κατά της λειψυδρίας

Υπεγράφη η απόφαση για την ένταξη νησιωτικών δήμων στο πρόγραμμα «Παρεμβάσεις παροχής πόσιμου νερού και διαχείρισης υδάτων», παρουσία υπουργών, βουλευτών και δημάρχων σε ειδική εκδήλωση στο ΥΠΕΝ.