ΓΔ: 2459.77 -0.31% Τζίρος: 293.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Στέφανος Κασσελάκης ομιλία
Ο Στέφανος Κασσελάκης μιλάει σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ μπροστά σε μικρόφωνο.

Κασσελάκης: «Οι παλιές συνταγές απέτυχαν, οι νέες να εκτεθούν ξεκάθαρα»

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε την Πάτρα και τόνισε πως οι παλιές συνταγές απέτυχαν, ενώ κάλεσε για νέες, ρεαλιστικές λύσεις. Πρόσθεσε ότι η πολιτική χρειάζεται νέα πρόσωπα και ζήτησε ευκαιρίες για τη νέα γενιά.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, πρόεδρος του κόμματος «Δημοκράτες - Προοδευτικό Κέντρο», επισκέφθηκε την Πάτρα, όπου σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι «οι παλιές συνταγές έχουν αποτύχει και οι καινούργιες πρέπει να πουν ακριβώς τι θα κάνουν, να είναι ορθολογικές και να προτείνουν λύσεις».

Ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε ότι «οι καινούργιες συνταγές δεν μπορούν να είναι απλά λαϊκισμός» και κάλεσε τους πολίτες «να κοιτάξουν καινούργιους ανθρώπους, όποια ηλικία και αν έχουν, εκτός συστήματος». Όπως πρόσθεσε, «χρειαζόμαστε ένα νέο πολιτικό προσωπικό».

Αναφερόμενος στον εαυτό του, τόνισε: «όσον αφορά εμένα, επιτρέψτε μου να πω, δώστε ευκαιρίες σε μία νέα γενιά πολιτικών, μάς κάνει καλό».

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Πάτρα, ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε το ίδρυμα «Κιβωτός Αγάπης» και ζήτησε την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων του ιδρύματος. Όπως επισήμανε, «η πραγματικότητα είναι αμείλικτη, παιδιά με σοβαρά θέματα υγείας, στο έλεος της ελάχιστης χρηματοδότησης από το κράτος, που όμως δεν ανταποκρίνεται ούτε στις βασικές τους ανάγκες».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στέφανος Κασσελάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποχώρησε από το κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη η Θ. Τζάκρη

Η Θεοδώρα Τζάκρη ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τους «Δημοκράτες» και παραιτείται από αντιπρόεδρος, τονίζοντας πως η στάση Κασσελάκη νομιμοποιεί δεξιά στροφή και καταγγέλλει τη μετατροπή του κόμματος σε «αρχηγικό».
Άδωνις Γεωργιάδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάτρα: Επίσκεψη του Υπουργού Υγείας σε τρία νοσοκομεία και το ΚΥ Βορείου Τομέα

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, επισκέφθηκε τρία νοσοκομεία και το Κέντρο Υγείας Πάτρας, επισημαίνοντας την ολοκλήρωση έργων και τη δέσμευση για άμεση επίλυση των προβλημάτων στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων.
Άδωνις Γεωργιάδης φόρουμ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης από Πάτρα: Η Ελλάδα προοδεύει και δυναμώνει διαρκώς

Ο υπουργός Υγείας Αδ. Γεωργιάδης τόνισε στα εγκαίνια του νέου ερευνητικού κέντρου της ΒΙΑΝΕΞ στην Πάτρα πως η Ελλάδα προοδεύει παρά τη μιζέρια, ενώ επεσήμανε τη σημαντική εξαγωγική επιτυχία της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας.
Γιώργος Παπανδρέου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Παπανδρέου: Το κράτος ευνοεί τους ισχυρούς εις βάρος των μικρών επιχειρήσεων

Ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, τόνισε ότι οι μικρές επιχειρήσεις πλήττονται από ένα σύστημα που ευνοεί τη συγκέντρωση και τους ισχυρούς, υπογραμμίζοντας πως αυτό είναι αποτέλεσμα πολιτικής επιλογής κι όχι κάποιας ιστορικής αναγκαιότητας.
Κυριάκος Πιερρακάκης κοντινό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πιερρακάκης: Δεν έχει αξία η ανάπτυξη χωρίς βελτίωση της καθημερινότητας

Ο Κ. Πιερρακάκης τόνισε στην Πάτρα ότι η ισχυρή οικονομία έχει αξία μόνο αν βελτιώνει την καθημερινότητα. Αναφέρθηκε στη μείωση φόρων και χρέους, υποστηρίζοντας ότι στηρίζουν τους πολίτες με υγιή δημόσια οικονομικά και σταθερότητα.
Σταύρος Καλαφάτης υπογράφει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλαφάτης: Ενίσχυση καινοτομίας και ερευνών στη Δυτική Ελλάδα

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Σταύρος Καλαφάτης επισκέφθηκε το ΙΝ.ΒΙ.Σ. στην Πάτρα, τονίζοντας τη σημασία στήριξης της τοπικής καινοτομίας και διασύνδεσης ερευνητών με την οικονομία, για ισχυρότερη περιφερειακή ανάπτυξη και ευημερία.