ΓΔ: 2459.77 -0.31% Τζίρος: 293.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Κυριάκος Μητσοτάκης συνέδριο
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Οι αυριανές δραστηριότητες του Κυριάκου Μητσοτάκη, 1η Ιουνίου 2026

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει τη Δευτέρα 1 Ιουνίου στις 18:00 στα εγκαίνια της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης «Ποσειδώνια 2026», που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2026, στις 18:00 ο Πρωθυπουργός θα απευθύνει ομιλία στην τελετή εγκαινίων της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης «Ποσειδώνια 2026», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σταύρος Καλαφάτης υπογράφει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλαφάτης: Επιδιώκουμε οικονομικά, γεωπολιτικά και αμυντικά ισχυρή Ελλάδα

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Στ. Καλαφάτης παρέστη στις εκδηλώσεις για τα 113 χρόνια από το ολοκαύτωμα του Δοξάτου, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, τονίζοντας τη σημασία της διατήρησης της ιστορικής μνήμης.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Διερευνώνται 2.900 υποθέσεις ΟΠΕΚΕΠΕ, 1.151 διώξεις

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη την κυβέρνηση και την ΑΑΔΕ για την έγκαιρη πληρωμή 617 εκατ. ευρώ σε 530.000 αγρότες, υπερβαίνοντας τον στόχο. Τόνισε πως η μεταρρύθμιση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ πέτυχε, παρά τις δυσκολίες.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλεί
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Άμεση μείωση βενζίνης και δράσεις με το Ταμείο Ανάκαμψης

Ο Κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε τις μεταρρυθμίσεις σε κληρονομικό δίκαιο, τοπική αυτοδιοίκηση και ιδιωτικό χρέος, ενώ τόνισε τις επενδύσεις στην υγεία και στη βελτίωση σχολείων μέσω προγραμμάτων και συνεχάρη για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.