ΓΔ: 1236.2 1.25% Τζίρος: 94.24 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

INTRAKAT

intrakat

Intrakat: Σύμβαση υπηρεσιών ενεργειακής αναβάθμισης με τον Δήμο Πρέβεζας

Oι εργασίες αναβάθμισης της ενεργειακής απόδοσης που θα υλοποιηθούν από την κοινοπραξία περιλαμβάνουν την αντικατάσταση του συνόλου του υφιστάμενου δικτύου οδικού και αστικού φωτισμού του Δήμου Πρέβεζας.
intrakat
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intrakat: Δύο νέες συμβάσεις 25 εκατ. ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα

Τα δύο έργα αναμένεται να συμβάλλουν ουσιαστικά στην θωράκιση της Ανατολικής Αττικής από ακραία καιρικά φαινόμενα – τα οποία δύναται να ενταθούν ως αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής.
Exarxou, Exarxu, Intrakat
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αλ. Εξάρχου: Θα επιτύχει το break even η Intrakat εντός του 2023

Τα νέα έργα έχουν υψηλά margins σε σχέση με το παρελθόν και θα φέρουν θετικό cash flow και κέρδη, υποστηρίζει η διοίκηση της Intrakat. Eμφαση στα έργα ΣΔΙΤ, Παραχωρήσεων και ΑΠΕ για την εξασφάλιση σταθερών ετήσιων ροών.
Lamda Development, Elliniko
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intrakat και ΜΕΤΚΑ ανάδοχοι των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Ελληνικό

Ο χώρος των αθλητικών εγκαταστάσεων, έκτασης περίπου 278.000 τ.μ., ενσωματώνει τη νέα θέση του υφιστάμενου Εθνικού Κέντρου Αθλητισμού (ΕΚΑΝ) Αγίου Κοσμά και θα καλύπτει τις αντίστοιχες προπονητικές ανάγκες των αθλημάτων του.
Dallara-Charles
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το 1 δισ. του Τσάρλς Νταλάρα, η διεθνής Intrakat και οι αμυντικές δαπάνες

Οι επενδύσεις του Τσ. Νταλάρα στην Ελλάδα, η Intrakat μαθαίνει... αγγλικά, το ενεργειακό project ισραηλινής start up στη χώρα μας, οι αχρείαστες παρατάσεις του ΤΑΙΠΕΔ για την Αττική Οδό και το πισωγύρισμα της Κομισιόν με τις αμυντικές δαπάνες.
MARKET MAKER

Το ΧΑ και η παράδοση του Μαΐου, η Intrakat, η ΔΕΗ και η «προσγείωση» των mezz

Τα φάντασμα του “sell in May and go away” και τα ειδικά χαρακτηριστικά του ΧΑ, γιατί έχει βαρύνει η Intrakat, οι πιέσεις στα mezz στη σκιά των αποτελεσμάτων, η κακή συμπεριφορά του ΟΤΕ και η μετεκλογική πορεία της ΔΕΗ.
Karagiannis, Ypourgeio Ypodomon kai Metaforon
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην τελική ευθεία μπαίνει το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Υποδομών

Το νέο κτίριο έχει σχεδιαστεί με τις αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού, θα είναι πενταόροφο, ενώ το έργο που ανέλαβε η ένωση εταιρειών Intrakat-Redex, περιλαμβάνει και την κατασκευή πεζογέφυρας επί της οδού Πειραιώς.