ΓΔ: 905.04 -0.05% Τζίρος: 54.65 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΑΦΕΣ

Café Femenino: Η εταιρεία που στηρίζει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα

Το κατάστημα της Café Femenino που άνοιξε στην Αθήνα αποτελεί το πρώτο σημείο της αλυσίδας στην Ευρώπη ενώ είναι και το πρώτο παγκοσμίως που θα μπορεί να πουλάει τον καφέ γυναικείων συνεργατικών σχημάτων καλλιέργειας στη λιανική αγορά.
coffee island-kafes
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μπαίνει στη μάχη του καφέ στα σούπερ μάρκετ η Coffee Island

Η εταιρεία καφεστίασης που στοχεύει στη διεύρυνση του πελατειακού της κοινού και να αυξήσει την διείσδυσή της στην αγορά, εκμεταλλεύεται το μομέντουμ της αγοράς και μπαίνει στα ράφια των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης.
kafes-coffee-espresso
ΔΙΕΘΝΗ

Νέο άλμα 10% της τιμής του καφέ: Έρχονται αυξήσεις στους καταναλωτές

Μετά την άνοδο κατά 20% την περασμένη εβδομάδα, η τιμή στα προθεσμιακά συμβόλαια εκτινάχθηκε και χθες. Καταστρέφονται καλλιέργειες της Βραζιλίας από παγετό. Τι δείχνει η ιστορία για τη μεταφορά των αυξήσεων στις λιανικές τιμές.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Τα 10 πιο διαβασμένα άρθρα του Business Daily την περασμένη εβδομάδα (17/7 - 24/7)

Οι μεγάλες αυξήσεις που έρχονται στην τιμή του καφέ, οι κρατήσεις για Airbnb που έπεσαν μετά τα μέτρα στη Μύκονο και τα στοιχεία που δείχνουν ότι ο τουρισμός αντέχει, ήταν μεταξύ των θεμάτων του Business Daily που διαβάστηκαν περισσότερο την προηγούμενη εβδομάδα.
kafes-coffee-espresso
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Πόλεμος» στα ράφια για τον εσπρέσο: Το άλμα πωλήσεων και οι «παίκτες»

Από τα κλειστά καταστήματα εστίασης, η κατανάλωση εσπρέσο μεταφέρεται στα σούπερ μάρκετ και οι πωλήσεις αυξάνονται θεαματικά. Οι εταιρείες που ανταγωνίζονται και η μεγάλη ανατροπή στα μερίδια αγοράς την περίοδο 2010 - 2019.