ΓΔ: 1413.41 0.01% Τζίρος: 44.97 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:08:39 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Η Ισπανία θα απαγορεύσει τις γεύσεις στα ηλεκτρονικά τσιγάρα

Ως εναλλακτικό είδος καπνίσματος, οι συσκευές ατμίσματος ή τα ηλεκτρονικά τσιγάρα, ενώ παρουσιάζονται κάποιες φορές ως ένα μέσο για την οριστική διακοπή του καπνίσματος, τελικώς έχουν καθιερωθεί ως ένα υποκατάστατο του συμβατικού τσιγάρου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Από 11.000 περίπτερα πριν το 2010 έχουν απομείνει λιγότερα από 5.000

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μισθωτών Περιπτέρων αναφέρει πως πρόκειται για πολύ μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε εξαιρετικά δύσκολο περιβάλλον, κυρίως λόγω της οικονομικής δυσπραγίας των καταναλωτών.
businessdaily-Nobacco
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Nobacco: Αύξηση 30% στον κύκλο εργασιών στο δεκάμηνο του 2023

Δυναμική ήταν η επέκταση τόσο του εταιρικού δικτύου καταστημάτων, ο αριθμός των οποίων αυξήθηκε κατά 20% το διάστημα 2021 - 2023, όσο και του συνολικού δικτύου λιανικής το οποίο το 2023 έφθασε τα 3.200 σημεία πώλησης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ακτινογραφία στη συνεταιριστική ΑΕ που θα έχει πρόεδρο τον Κ. Καραμανλή

Η ΣΕΚΕ ΑΕ είναι ένας ιστορικός συνεταιρισμός που εξελίχθηκε σε ανώνυμη εταιρεία και θα έχει πλέον πρόεδρο τον πρώην πρωθυπουργό. Τα οικονομικά μεγέθη της και οι δυσκολίες με τον τραπεζικό δανεισμό.
ΔΙΕΘΝΗ

Θα απαγορευθεί η διαφήμιση καπνού που απευθύνεται σε νέους, στην Ελβετία

Το υπουργικό συμβούλιο ανέφερε ότι θα εντείνει τους περιορισμούς που έχει ήδη σχεδιάσει προκειμένου να απαγορεύσει τη διαφήμιση σε χώρους και μέσα ενημέρωσης όπου μπορούν να τη δουν νέοι.
ESG

Παπαστράτος: Απολογισμός του πρώτου προγράμματος αναδάσωσης στην Αττική

Η πρωτοβουλία περιλαμβάνει τη φύτευση 70.000 δέντρων, σε 1.000 στρέμματα πυρόπληκτων περιοχών, με το έργο, ύψους 1 εκατ. ευρώ, να θεωρείται αναγκαίο για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος της Αττικής γης.