ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:06:21 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΑΥΣΙΜΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πελαγίδης: Ο ρυθμός ανάπτυξης το 2024 πιθανόν να κυμανθεί στο 2,5%

Ο υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος υπογράμμισε ότι τα χρήματα που είναι διαθέσιμα για την ελληνική οικονομία από την Ευρώπη είναι πολύ σημαντικά, αλλά οι εισροές από το Ταμείο Ανάκαμψης θα σταματήσουν το 2027.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα POS στις χρηματιστηριακές, ο φορέας ακινήτων, τα καύσιμα και η Βουλγαρία

Γιατί γκρινιάζουν οι ΑΧΕ για το POS, ενδιαφέρον μεγάλων επενδυτών για τον Φορέα Ακινήτων, τα καύσιμα και το παράδειγμα της Βουλγαρίας, η καταιγίδα νόμων, Τεχνητή Νοημοσύνη και αειφορία.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πάρτι παραβατικότητας στα καύσιμα, οι ποινικοί ελέγχουν την αγορά

Ελλειμματικές παραδόσεις, νοθεία και λαθρεμπόριο στην ημερήσια διάταξη. Οι παραβατικοί πωλούν κάτω του κόστους και οι υπόλοιποι πρατηριούχοι ασφυκτιούν. Ολοκληρωμένο σύστημα εισροών - εκροών ζητούν οι εταιρείες εμπορίας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι τριάντα πρωταθλητές κερδών που «έγραψαν» EBITDA 13,4 δισ. το 2022

Υπερδιπλασίασαν τα κέρδη προ φόρων το 2022 οι 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες της χώρας. Πρώτες οι τράπεζες και τα διυλιστήρια. Ποιες ήταν οι εταιρείες με τα μεγαλύτερα κέρδη από τους έξι κλάδους της οικονομίας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μηδενικά κέρδη ή ζημιές από τα βενζινάδικα για τις εταιρείες εμπορίας

Στα αεροπορικά καύσιμα και τις διεθνείς πωλήσεις στηρίζονται οι εταιρείες εμπορίας καυσίμων. Υψηλά επιτόκια και ανάγκες επενδύσεων σε σύγχρονα πρατήρια δημιουργούν συνθήκες ασφυξίας για τους «μικρούς» του κλάδου.
ELPE_Siamisis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τριγμοί στην Helleniq Energy από τις απεργίες μέσα στις γιορτές

Εν μέσω αυξημένης ζήτησης για καύσιμα, το σωματείο έχει προκηρύξει τρεις απεργιακές κινητοποιήσεις. Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου, μετά την προσφυγή της διοίκησης για να κηρυχθεί παράνομη η απεργία.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Motor Oil: Χωρίς δικαίωμα στο προμέρισμα 0,40 ευρώ από Δευτέρα 18/12

Το ποσό προσωρινού μερίσματος χρήση 2023 που θα καταβληθεί ανά μετοχή θα προσαυξηθεί αναλογικά με το ποσό του μερίσματος που αντιστοιχεί στις ίδιες μετοχές που κατέχει η εταιρεία οι οποίες δεν δικαιούνται προσωρινού μερίσματος.
businessdaily-COP28-Klima
ΔΙΕΘΝΗ

COP28: Εγκρίθηκε ιστορική συμφωνία για μετάβαση από τα ορυκτά καύσιμα

Η συμφωνία που εγκρίθηκε στο Ντουμπάι έπειτα από δύο εβδομάδες σκληρών διαπραγματεύσεων έχει στόχο να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα ότι ο κόσμος θέλει να διαρρήξει τους δεσμούς του με τα ορυκτά καύσιμα.