ΓΔ: 1409.98 -1.98% Τζίρος: 70.10 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:22:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΕΚΡΟΨ

businessdaily_kokkalis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το νέο όχημα Κόκκαλη στο real estate και ο στόχος για ακίνητα 200 εκατ.

Μέσα στην επόμενη τριετία, έχει τεθεί στόχος να αυξηθεί στα 200 εκατ. η συνολική αξία των ακινήτων του ομίλου Intracom. Η Intracom Properties μπαίνει στο ΧΑ μέσω της Κλουκίνας Λάππας. Οι επόμενες κινήσεις για την Κέκροψ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΚΕΚΡΟΨ: Με ζημιές έκλεισε το εννεάμηνο παρά το «άλμα» 179% του τζίρου

Ζημιές που ξεπέρασαν τις 370 χιλ. ευρώ κατέγραψε η Κέκροψ στο εννεάμηνο, αν και ο κύκλος εργασιών της εκτοξεύτηκε στα 9,5 εκατ. ευρώ μετά το τέλος της υποχρεωτικής μείωσης των μισθωμάτων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΚΕΚΡΟΨ: Σχεδιάζει να καταθέσει προσφυγή κατά του Δημοσίου για αποζημίωση

Η εταιρεία θεωρεί πως η απόφαση του Αρείου Πάγου για την εκτός σχεδίου έκταση στα παλιά λατομεία Ψυχικού ήταν υπέρμετρα άδικη αλλά θα την σεβαστεί και είναι αποφασισμένη να ασκήσει όλα τα ένδικα μέσα κατά του Δημοσίου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κέκροψ: Μη αναμενόμενη εξέλιξη η αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου

Η εταιρεία σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως η απόφαση βρίσκεται σε αντίθεση με παλαιότερες αποφάσεις των δικαστηρίων και σημειώνει πως ο Άρειος Πάγος με απόφαση του, είχε ήδη αναγνωρίσει την εν λόγω καταχρηστική συμπεριφορά του Ελληνικού Δημοσίου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κέκροψ: Εν μέρει δεκτή έγινε η αγωγή του Ελληνικού Δημοσίου

Η αγωγή του Ελληνικού Δημοσίου έγινε εν μέρει δεκτή ως βάσιμη και αναγνωρίζεται το Δημόσιο κύριος της εκτός σχεδίου πόλεως έκταση 242,24 στρ. από την διεκδικούμενη έκταση συνολικής επιφάνειας 292 στρ..