ΓΔ: 877.79 1.16% Τζίρος: 11.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:49:11 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΕΚΡΟΨ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέο ΔΣ και Επιτροπή Ελέγχου εξέλεξε η ΚΕΚΡΟΨ

Ο Πρόεδρος γνωστοποίησε στη Γενική Συνέλευση ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας αποφάσισε να εισηγηθεί προς την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΚΕΚΡΟΨ: Αναμένει αποτελέσματα στα περσινά επίπεδα παρά την πανδημία

Η εταιρεία δεν αναμένεται να αθετήσει οποιαδήποτε από τις υποχρεώσεις της, που απορρέουν από την τραπεζική χρηματοδότησή της, ως αποτέλεσμα των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν λόγω της πανδημίας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τελειώνει το δικαστικό σίριαλ 32 ετών με ακίνητο της Κέκροψ στο Ψυχικό

Την απόφαση του Αρείου Πάγου αναμένει πλέον η εισηγμένη, μετά τη δικαίωσή της από το Εφετείο, για να προχωρήσει στην αξιοποίηση 300 στρεμμάτων στην περιοχή «Λατομείο». Δίκη στο ΣτΕ και για 16 καταστήματα στο Ψυχικό.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Στοπ» στα σχέδια της Κέκροψ για 300 στρέμματα στο Π. Ψυχικό

Το Δημόσιο στέλνει και πάλι την αντιδικία με την εισηγμένη στον Άρειο Πάγο, παρότι η Κέκροψ είχε δικαιωθεί από το Εφετείο τον Ιούλιο. Το χρονικό μιας διαμάχης που εκτυλίσσεται σε δικαστικές αίθουσες από το 1988.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κέκροψ: Αίτηση αναίρεσης από το Δημόσιο απόφασης για έκταση στο Παλαιό Ψυχικό

Η εταιρεία θα προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για τον προσδιορισμό δικασίμου και θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη, αναφορικά με την πορεία της υποθέσεως.