ΓΔ: 1275.09 0.14% Τζίρος: 322.82 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ

Νέα εφαρμογή για φοιτητές σε κινητά τηλέφωνα και έξυπνες συσκευές

Με τη νέα εφαρμογή διευκολύνεται η συνολική διαδικασία δήλωσης και παραλαβής, μέσω έξυπνων συσκευών για τους φοιτητές, από ένα σύνολο 18.455 ενεργών συγγραμμάτων, των 491 εκδοτών που συμμετέχουν στον «Εύδοξο».
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Αιμορραγία» για τον ΟΤΕ στη Ρουμανία, μέτρα εξυγίανσης της θυγατρικής

Σε ειδική αποστολή ο οικονομικός διευθυντής, Χ. Μαζαράκης για την ανάκαμψη της Telekom Romania Mobile. Ισχυρός ανταγωνισμός στην ελληνική αγορά, αλλά βελτιώθηκαν τα μερίδια. Αποκλείονται οι αυξήσεις τιμολογίων.
OTE, Cosmote
ΑΓΟΡΕΣ

Eurobank Equties: Εντός των εκτιμήσεων τα κέρδη του ΟΤΕ, τι προβληματίζει

Η μείωση του ποσού που επιστρέφεται στους μετόχους δημιουργεί αρνητική εντύπωση, σημειώνει η χρηματιστηριακή σχολιάζοντας τα μεγέθη του ΟΤΕ. Διατηρεί τη σύσταση «hold» και την τιμή - στόχο στα 16,60 ευρώ.
smartphone
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Κινητά: Τι είναι το NFC – Γιατί βρίσκεται στο top των αναζητήσεων

«Η τεχνολογία αυτή ενδείκνυται για περιπτώσεις που θέλουμε γρήγορη και εύκολη ανταλλαγή δεδομένων, με τρόπο που να μειώνει τον κίνδυνο ακούσιας ανταλλαγής» εξηγεί ο Μιχάλης Τσαρμπόπουλος Chief Digital Officer της Alpha Bank.
5G-diktyo-texnologia-tilepikoinwnies
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ραγδαία η ανάπτυξη του 5G, θα φτάσει το 1 δισ. συνδρομητές το 2028

Οι βασικοί παράγοντες που οδηγούν στην ανάπτυξη των δικτύων νέας γενιάς, περιλαμβάνουν την έγκαιρη διαθεσιμότητα συσκευών από πολλούς προμηθευτές, με τις τιμές τους να πέφτουν ταχύτερα σε σύγκριση με το 4G.