ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ

«Γονατίζει» δίκτυα - ίντερνετ η μεγάλη αύξηση κίνησης

Το ταυτόχρονο κατέβασμα από χιλιάδες χρήστες μιας ενημέρωσης γνωστού βιντεοπαιχνιδιού έφερε στα όριά τους τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα. Το «Μένουμε σπίτι» αυξάνει την κίνηση, ανησυχία για το διαδικτυακό σχολείο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Εκρηκτική» ανάπτυξη της αγοράς δεδομένων κινητής τηλεφωνίας

Σχεδόν τριπλάσιος ο τζίρος στα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας στην Ευρώπη το 2025, θα ξεπεράσει τα 800 δισ. ευρώ. Αγώνας δρόμου στην Ελλάδα για αύξηση της χρήσης, με πρώτο στάδιο τη μείωση των χρεώσεων από τις εταιρείες.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έμμεσες μειώσεις τιμών για δεδομένα internet ανακοίνωσαν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας

Διπλασιασμό GB στα πακέτα δεδομένων κινητής, διατηρώντας σταθερές χρεώσεις, ανακοίνωσαν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, λίγες ώρες μετά τη συνάντηση των εκπροσώπων τους με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μάξιμου.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Μητσοτάκη-εταιριών κινητής τηλεφωνίας για το κόστος των δεδομένων

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της χώρας και το ζήτημα του κόστους των δεδομένων της κινητής τηλεφωνίας στο επίκεντρο της συνάντησης του πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.
ΔΙΕΘΝΗ

Δεκαπλάσια χρήση data στην ΕΕ, μετά την κατάργηση των τελών περιαγωγής

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε την πρώτη επανεξέταση της αγοράς περιαγωγής σημειώνοντας οτι η χρήση κινητών δεδομένων στην ΕΕ έχει δεκαπλασιαστεί σε σύγκριση με το έτος πριν της αλλαγής χρεώσεων.