ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έμμεσες μειώσεις τιμών για δεδομένα internet ανακοίνωσαν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας

Διπλασιασμό GB στα πακέτα δεδομένων κινητής, διατηρώντας σταθερές χρεώσεις, ανακοίνωσαν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, λίγες ώρες μετά τη συνάντηση των εκπροσώπων τους με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μάξιμου.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Μητσοτάκη-εταιριών κινητής τηλεφωνίας για το κόστος των δεδομένων

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της χώρας και το ζήτημα του κόστους των δεδομένων της κινητής τηλεφωνίας στο επίκεντρο της συνάντησης του πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.
ΔΙΕΘΝΗ

Δεκαπλάσια χρήση data στην ΕΕ, μετά την κατάργηση των τελών περιαγωγής

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε την πρώτη επανεξέταση της αγοράς περιαγωγής σημειώνοντας οτι η χρήση κινητών δεδομένων στην ΕΕ έχει δεκαπλασιαστεί σε σύγκριση με το έτος πριν της αλλαγής χρεώσεων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συμφωνία για μειώσεις τιμών στα δεδομένα της κινητής

Έτοιμοι για αλλαγές στην τιμολογιακή τους πολιτικοί δήλωσαν χθες οι επικεφαλής ΟΤΕ, Vodafone και Wind, μετά τη σχετική προτροπή Μητσοτάκη. Επιμένουν και στην ανάγκη επανεξέτασης της βαριάς φορολογίας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με μείωση τιμών στα data θα έρθει το ψηφιακό «άλμα»

Η μείωση της φορολογίας στην κινητή τηλεφωνία που θα οδηγούσε στην πτώση των τιμών της χρήσης δεδομένων θα μπορούσε να έχει σημαντικά οικονομικά οφέλη για την ελληνική οικονομία που στοχεύει στον ψηφιακό ανασχηματισμό.