ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Astynomia, Police, Elas
Φωτο: Stringer / SOOC

Η τροχαία έκοψε 815 κλήσεις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη

Όπως αναφέρει η Διεύθυνση Τροχαίας, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλα τα οδικά δίκτυα του νομού Θεσσαλονίκης καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Περισσότερες από 800 κλήσεις βεβαίωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο πλαίσιο των ελέγχων για τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και την εξασφάλιση ποιότητας ζωής των πολιτών.

Από τους εντατικούς τροχονομικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν χθες, Κυριακή, βεβαιώθηκαν συνολικά 815 παραβάσεις, 531 εκ των οποίων αφορούν σε παραβίαση του ορίου ταχύτητας. Όπως αναφέρει η Διεύθυνση Τροχαίας, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλα τα οδικά δίκτυα του νομού Θεσσαλονίκης καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Troxaia-prostima
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκατοντάδες παραβάσεις βεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, με στόχο την πρόληψη επικίνδυνων παραβάσεων και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στο οδικό δίκτυο, πραγματοποιεί συστηματικά στοχευμένους τροχονομικούς ελέγχους.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έξοδος για το Πάσχα: Που υπάρχει αυξημένη κίνηση, υψηλή πληρότητα στα πλοία

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Τροχαίας από τις 6.00 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης μέχρι τις 6.00 το πρωί σήμερα 44.430 οχήματα έχουν περάσει τα διόδια προς Κόρινθο και 35.669 προς Λαμία.
Troxaia-prostima
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποια μέτρα της Τροχαίας άρχισαν να εφαρμόζονται, ενόψει του Πάσχα

Έχουν τεθεί σε ισχύ, ήδη, από εχθές Παρασκευή και θα διαρκέσουν έως και Κυριακή 23 Απριλίου, ενώ οι αρχές αναμένεται να βρίσκονται σε μεγαλύτερη επαγρύπνηση την επόμενη εβδομάδα και κυρίως τη Μεγάλη Πέμπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή,