ΓΔ: 1381.07 1.14% Τζίρος: 93.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
xasis
Pixabay

Εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης στην Τρίπολι

Έπειτα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι άνδρες του τμήματος Ασφαλείας, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην περιοχή Λεοντάρι της Μεγαλόπολης, όπου σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης με 1.415 δενδρύλλια.

Φυτεία με εκατοντάδες δενδρύλλια κάνναβης εντόπισαν σε δασική περιοχή του δήμου Μεγαλόπολης αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης και σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την σύλληψη των ατόμων που καλλιεργούσαν την φυτεία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι άνδρες του τμήματος Ασφαλείας, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην περιοχή Λεοντάρι της Μεγαλόπολης, όπου σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης με 1.415 δενδρύλλια.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο χώρο της φυτείας, εντοπίστηκαν ακόμη τρία αυτοσχέδια παραπήγματα, καθώς και καλλιεργητικός εξοπλισμός.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

France
ΔΙΕΘΝΗ

Γαλλία: Συλλήψεις διαδηλωτών των «κίτρινων γιλέκων» στο Παρίσι

Η αστυνομία προχώρησε στη ρίψη δακρυγόνων για να διαλύσει το πλήθος των διαδηλωτών, οι οποίοι αναποδογύρισαν κάδους απορριμμάτων και έριξαν οδοφράγματα, σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις συλλήψεις για εικονικό εμβολιασμό κατά του κορονοϊού

Ειδικότερα, οι δυο από τις συλληφθείσες, με τη συνδρομή της τρίτης, η οποία εργαζόταν ως νοσηλεύτρια σε Κέντρο Υγείας της Αττικής, κατάφεραν να βεβαιωθεί ψευδώς σε δημόσιο έγγραφο ότι εμβολιάσθηκαν κατά του κορονοϊού.