ΓΔ: 2372.7 1.03% Τζίρος: 1,022.74 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Τραμ Νέος Κόσμος
Φώτο: Shutterstock

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη γραμμή 7 του τραμ για τρεις μήνες

Θα ξεκινήσουν από την Κυριακή 10 Μαρτίου, ενώ οφείλονται στην πραγματοποίηση εργασιών ανάπλασης στο Ελληνικό. Πώς θα εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν από την Κυριακή 10/03/2024 και για 3 μήνες στα δρομολόγια της Γραμμής 7 του Τραμ «Ασκληπιείο Βούλας - Αγία Τριάδα Πειραιά», λόγω εργασιών ανάπλασης στο Ελληνικό.

Τα δρομολόγια θα διεξάγονται στο τμήμα Αγία Τριάδα-Καλαμάκι. Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, θα υπάρξει διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα από τη στάση «Ζέφυρος» ως τη στάση «Ασκληπιείο Βούλας».

Το επιβατικό κοινό θα μπορεί να εξυπηρετηθεί από την προσωρινή κυκλική λεωφορειακή γραμμή Χ7 ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΗ-ΓΛΥΦΑΔΑ που θα πραγματοποιεί στάσεις επιβίβασης-αποβίβασης αντίστοιχες με τις υπάρχουσες στάσεις του ΤΡΑΜ (με αφετηρία-τέρμα επί της Μαρίνας Αλίμου, στάση «ΑΦΕΤΗΡΙΑ-ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΙΜΟΥ» όπου και η αφετηρία της γραμμής 101) και από τις υφιστάμενες λεωφορειακές γραμμές Α1 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΒΟΥΛΑ, Α2 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΒΟΥΛΑ (ΜΕΣΩ Λ. ΑΜΦΙΘΕΑΣ) και σε τμήματα της διαδρομής από γραμμές που διέρχονται της λεωφόρου Ποσειδώνος, όπως Β1 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ και Β2 ΣΤ. ΣΥΓΓΡΟΥ ΦΙΞ-ΑΓ.ΚΟΣΜΑΣ (ΜΕΣΩ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ)-ΚΥΚΛΙΚΗ.

Τα δρομολόγια της κυκλικής λεωφορειακής γραμμής Χ7 ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΗ-ΓΛΥΦΑΔΑ θα αναρτηθούν στην εφαρμογή της τηλεματικής.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύγχρονα αυτοκίνητα σειράς
ΔΙΕΘΝΗ

Σουηδία: Σύγκρουση αυτόνομου λεωφορείου με τραμ στην πρώτη δοκιμή με επιβάτες

Αυτόνομο λεωφορείο συγκρούστηκε με τραμ στην πρώτη του ημέρα με επιβάτες στο κέντρο του Γκέτεμποργκ. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, ενώ το λεωφορείο αποσύρθηκε για έλεγχο, σύμφωνα με τη Västtrafik.
Τραμ στον Σύνταγμα
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Ξανά σε λειτουργία η στάση Τραμ «Ζάππειο» - Κανονικά τα δρομολόγια

Από αύριο, Παρασκευή, λειτουργεί ξανά η στάση Τραμ «Ζάππειο» (προς Σύνταγμα) στη νέα της θέση στη Βασιλίσσης Όλγας και η κυκλοφορία επιστρέφει κανονικά σε όλη τη Γραμμή 6 Πικροδάφνη-Σύνταγμα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ.
Τραμ Νέος Κόσμος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Τραμ στις γραμμές 6 και 7 από τη ΣΤΑΣΥ

Αλλαγές στα δρομολόγια του Τραμ στη Γραμμή 6 από 12 έως 14 Μαΐου: τα οχήματα θα τερματίζουν στη στάση «Φιξ» λόγω εργασιών μεταφοράς της στάσης «Ζάππειο» από την οδό Αρδηττού στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας.
Κλειστός σταθμός μετρό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρωτομαγιά: Χωρίς Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ λόγω απεργίας

Την Παρασκευή 1η Μαΐου 2026, Μετρό και Τραμ δεν θα λειτουργήσουν λόγω συμμετοχής των εργαζομένων στη 24ωρη απεργία για την Εργατική Πρωτομαγιά. Η κινητοποίηση διαρκεί από την έναρξη έως τη λήξη των δρομολογίων.