bd-sprite
Φώτο: Shutterstock

Κατέπεσε αεροσκάφος F-16 στη νήσο Ψαθούρα νότια της Χαλκιδικής

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας, σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας – διάσωσης για τον χειριστή, στην περιοχή σπεύδουν εναέρια μέσα διάσωσης και η φρεγάτα ΑΙΓΑΙΟΝ.

Μονοθέσιο μαχητικό αεροσκάφους F-16 Block 52+ της 337 Μοίρας, της 110 Πτέρυγας Μάχης (ΠΜ) που εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση, κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή Ψαθούρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας, σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας – διάσωσης για τον χειριστή.

Στην περιοχή σπεύδει ένα ελικόπτερο Super Puma από την 130 Σμηναρχία Μάχης, ένα ελικόπτερο S-70 του Πολεμικού Ναυτικού, ένα CL-415 από την 113ΠΜ και κατευθύνεται στην περιοχή η Φρεγάτα «Αιγαίο», ενώ είναι σε μεγίστη ετοιμότητα ένα C-130.


 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη ενός άντρα για παράνομη μεταφορά παράτυπων μεταναστών στη Θεσσαλονίκη

Κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επί ποδός η αστυνομία ενόψει του τελικού του Conference League στο γήπεδο της ΑΕΚ

Πριν από λίγο καιρό και μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό υπήρχαν φήμες για αλλαγή της έδρας του τελικού και διεξαγωγής του σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, κάτι που διέψευσε κατηγορηματικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκλογές σήμερα για το ΤΕΕ - Σε συμμετοχή καλεί ο Γιώργος Στασινός

Σήμερα, από τις 8 το πρωί, οπότε άνοιξαν οι κάλπες και όσο περνάει η ώρα αυξάνεται η προσέλευση, ενώ στην η Αθήνα η ψηφοφορία διεξάγεται στο ποδηλατοδρόμιο του Ολυμπιακού Σταδίου (ΟΑΚΑ), στο Μαρούσι. Σημειώνεται ότι, οι κάλπες κλείνουν στις 19:00.