ΓΔ: 1404.11 -0.20% Τζίρος: 85.93 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Εκλογές σήμερα για το ΤΕΕ - Σε συμμετοχή καλεί ο Γιώργος Στασινός

Σήμερα, από τις 8 το πρωί, οπότε άνοιξαν οι κάλπες και όσο περνάει η ώρα αυξάνεται η προσέλευση, ενώ στην η Αθήνα η ψηφοφορία διεξάγεται στο ποδηλατοδρόμιο του Ολυμπιακού Σταδίου (ΟΑΚΑ), στο Μαρούσι. Σημειώνεται ότι, οι κάλπες κλείνουν στις 19:00.

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα περίπου 120 χιλιάδες Μηχανικοί για τις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, όπου θα αναδείξουν με την ψήφο τους τα μέλη της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, των Επιστημονικών Επιτροπών Ειδικοτήτων, του Ανώτατου Πειθαρχικού Συμβουλίου και όλων των περιφερειακών οργάνων. Κάλεσμα ακόμη μεγαλύτερης συμμετοχή διατυπώθηκε από τον Πρόεδρο του ΤΕΕ, Γιώργο Στασινό, δηλώνοντας «οι μηχανικοί να επιλέξουν τους καλύτερους»

Ειδικότερα, από τις 8 το πρωί, οπότε άνοιξαν οι κάλπες και όσο περνάει η ώρα αυξάνεται η προσέλευση, ενώ στην η Αθήνα η ψηφοφορία διεξάγεται στο ποδηλατοδρόμιο του Ολυμπιακού Σταδίου (ΟΑΚΑ), στο Μαρούσι. Σημειώνεται ότι, οι κάλπες κλείνουν στις 19:00.

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός έχει απευθύνει κάλεσμα στους Μηχανικούς σε όλη τη χώρα να συμμετέχουν στις εκλογές και να ενισχύσουν μέσα από την ψήφο τους το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Ο κ. Στασινός έχει ζητήσει τις προηγούμενες ημέρες από τους συναδέλφους να δώσουν δύναμη στο ΤΕΕ να συνεχίσει να συμμετέχει δυναμικά με προτάσεις, θεσμικές αλλαγές, νέα έργα και δράσεις στη διαμόρφωση της επόμενης ημέρας, με ανάπτυξη για τη χώρα νέες και καλά αμειβόμενες δουλειές για όλους.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ «οι μηχανικοί πρέπει να συμμετέχουμε στις εκλογές του ΤΕΕ, η ψήφος μας είναι η δύναμή μας. Και να επιλέξουμε τους καλύτερους. Ψηφίζουμε για το μέλλον της δουλειάς μας.»

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευρωεκλογές 2024: Άνοιξαν οι κάλπες - Πού και πώς ψηφίζουμε

Οι εκλογείς που είχαν επιλέξει να ψηφίσουν επιστολικά και τελικά δεν το έπραξαν ή έστειλαν εκπρόθεσμα την ψήφο τους, θα μπορέσουν να ψηφίσουν δια ζώσης μετά τις 11:00 το πρωί στο εκλογικό τμήμα που είναι εγγεγραμμένοι.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησε η επιστροφή πινακίδων σε οδηγούς εν όψει των ευρωεκλογών

Δεν θα επιστραφούν οι πινακίδες και οι άδειες οδήγησης που έχουν αφαιρεθεί για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης καθώς και σε περιπτώσεις για τις οποίες έχουν εκδοθεί σχετικές αποφάσεις από δικαστικές Αρχές.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα ΕΛΤΑ διαψεύδουν δημοσιεύματα για προβλήματα με την επιστολική ψήφο

«Δεν κατανοούμε τους λόγους της πρωτοφανούς επίθεσης στα Ελληνικά Ταχυδρομεία, την οποία καταγγέλλουμε ως αήθη, δεδομένου ότι προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία με τους υπεύθυνους του εν λόγω site» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Thessaloniki_real estate_akinita
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόγραμμα υπηρεσιών Δήμου Θεσσαλονίκης για τη διευκόλυνση των ψηφοφόρων

Οι δημότες θα πρέπει να ενημερώνονται για το εκλογικό τμήμα που θα ψηφίσουν από την ηλεκτρονική πλατφόρμα «Μάθε πού ψηφίζεις» που είναι αναρτημένη: στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών και στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.