ΓΔ: 1490.46 -0.08% Τζίρος: 119.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Συνετρίβη F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας στην Ανδραβίδα, σώος ο πιλότος

Η εγκατάλειψη έγινε κατά τη διάρκεια της προσγείωσης του F-16 μετά από εκπαιδευτική πτήση, ενώ διευκρινίζεται ότι ο πιλότος εγκατέλειψε επιτυχώς το αεροσκάφος στο έδαφος.

Εγκατάλειψη μαχητικού αεροσκάφους F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας έλαβε χώρα, σήμερα, Πέμπτη 18 Νοεμβρίου, στις 15:40, εντός της αεροπορικής βάσης της Ανδραβίδας.

Σώος είναι ο πιλότος, που για προληπτικούς λόγους μεταφέρεται αρχικά στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών και στη συνέχεια στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), η εγκατάλειψη έγινε κατά τη διάρκεια της προσγείωσης του F-16 μετά από εκπαιδευτική πτήση, ενώ διευκρινίζεται ότι ο πιλότος εγκατέλειψε επιτυχώς το αεροσκάφος στο έδαφος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ηρωίνη στην Αττική

Για την πιστοποίηση της εγκληματικής τους δράσης προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών δεδομένων, εξακριβώσεις και διασταυρώσεις στοιχείων και δημιουργία προφίλ των εμπλεκομένων.
kausonas-zesti-kairos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης

Αραιές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες, με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες μετά το μεσημέρι στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και το Βόρειο Ιόνιο, ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι άνεμοι στα πελάγη, θερμοκρασία σε άνοδο.