ΓΔ: 2212.66 0.08% Τζίρος: 89.07 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:11:42
Φώτο: Ολυμπία Οδός

Εγκατάσταση μηχανημάτων POS στην Ολυμπία Οδό

Ο εμπλουτισμός των επιλογών που προσφέρουν τα Αυτόματα Μηχανήματα Πληρωμής στοχεύει στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους οδηγούς-χρήστες του αυτοκινητόδρομου.

Ολοκληρώθηκε πρόσφατα η εγκατάσταση μηχανημάτων πληρωμής με κάρτα (POS) σε όλες τις λωρίδες με Αυτόματα Μηχανήματα Πληρωμής (APM) των μετωπικών και πλευρικών σταθμών διοδίων της Ολυμπίας Οδού. Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν συνολικά 92 POS στους 5 Μετωπικούς και 9 Πλευρικούς Σταθμούς διοδίων.

Ο εμπλουτισμός των επιλογών που προσφέρουν τα Αυτόματα Μηχανήματα Πληρωμής στοχεύει στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους οδηγούς-χρήστες του αυτοκινητόδρομου.

Η νέα υπηρεσία θα κάνει πιο άνετη και εύκολη τη διέλευση από σταθμούς διοδίων, καθώς η διαδικασία είναι απλή και πολύ σύντομη:

Περνώντας από τη Λωρίδα των Αυτόματων Μηχανημάτων Πληρωμής (με το χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα) αγγίζουμε τον αναγνώστη ανέπαφων συναλλαγών με την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μας και περιμένουμε μερικά δευτερόλεπτα για την εκτύπωση της απόδειξης.
Εναλλακτικά, τοποθετούμε την κάρτα στην ειδική σχισμή και πληκτρολογούμε το PINμας.
Μέχρι σήμερα στα Αυτόματα Μηχανήματα Πληρωμής παρέχονταν και θα συνεχίσουν να παρέχονται οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής:

  • Πληρωμή με κέρματα (εκτός από κέρματα των 0,01€, 0,02€ και 0,05€).
  • Πληρωμή με χαρτονομίσματα των 5€, 10€ και 20€.
  • Πληρωμή με Μοτο-κάρτα για τους μοτοσικλετιστές.
  • Δείτε στο συνημμένο αρχείο ή στο www.olympiaodos.gr οδηγίες για τον τρόπο χρήσης των POS στις λωρίδες με Μηχάνημα Αυτόματης Πληρωμής.

Η Ολυμπία Οδός συνεχίζει το έργο της με σταθερό προσανατολισμό στην ασφάλεια και την άνεση οδηγών και ταξιδιωτών και δεσμεύεται για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρακτέρ σε κινητοποίηση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγρότες: Πολύωροι αποκλεισμοί σε Προμαχώνα, Ευζώνους και Νίκη από σήμερα

Από σήμερα, παραγωγοί προχωρούν σε πολύωρους αποκλεισμούς στα τελωνεία Προμαχώνα, Ευζώνων και Νίκης, εμποδίζοντας τη διέλευση οχημάτων. Οι κινητοποιήσεις θα διαρκέσουν τουλάχιστον 24 ώρες, έπειτα από σχετικές αποφάσεις τους.
διαμαρτυρία ταξί αθήνα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλαδική 48ωρη απεργία ταξί με προειδοποίηση για κλιμάκωση κινητοποιήσεων

Σε 48ωρη απεργία σήμερα και αύριο (13-14/1) τα ταξί σε όλη τη χώρα, με συγκεντρώσεις και πορείες. Αντιδρούν στην υποχρεωτική ηλεκτροκίνηση από 1/1/2026, ζητούν παράταση, υποδομές φόρτισης και ενίσχυση.
Βουλή ψήφιση νομοσχεδίου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαμουλάκης: Πάνω από 100 ευρώ τα διόδια Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Ο Τομεάρχης Οικονομικών & Ανάπτυξης της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης καταγγέλλει εξωφρενικές αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού, τονίζοντας ότι περίπου το 50% του κόστους αφορά φόρους και καρτέλ, με αποτέλεσμα το ταξίδι Αθήνα – Θεσσαλονίκη να γίνεται ακόμη πιο ακριβό.
Μετρό Πειραιά σταθμός
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μετρό Αθήνας: Έρχεται διαγωνισμός 300 εκατ. για 15 νέους συρμούς

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο διαγωνισμός της Ελληνικό Μετρό για 15 νέους συρμούς του μετρό, ύψους 300 εκατ. ευρώ, με στόχο την αποσυμφόρηση της γραμμής του Αεροδρομίου και τη μείωση των χρονοαποστάσεων.
Δεξαμενόπλοιο με κοντέινερ
ΔΙΕΘΝΗ

Δύο κινεζικά τάνκερ από Βενεζουέλα επιστρέφουν Ασία χωρίς πετρέλαιο

Δύο κινεζικά υπερδεξαμενόπλοια που πήγαιναν στη Βενεζουέλα για να φορτώσουν πετρέλαιο, άλλαξαν πορεία και επιστρέφουν στην Ασία λόγω του αμερικανικού εμπάργκο και της πολιτικής κρίσης στη χώρα, σύμφωνα με την LSEG.