ΓΔ: 2622.02 -2.39% Τζίρος: 401.99 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Φώτο: Ολυμπία Οδός

Εγκατάσταση μηχανημάτων POS στην Ολυμπία Οδό

Ο εμπλουτισμός των επιλογών που προσφέρουν τα Αυτόματα Μηχανήματα Πληρωμής στοχεύει στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους οδηγούς-χρήστες του αυτοκινητόδρομου.

Ολοκληρώθηκε πρόσφατα η εγκατάσταση μηχανημάτων πληρωμής με κάρτα (POS) σε όλες τις λωρίδες με Αυτόματα Μηχανήματα Πληρωμής (APM) των μετωπικών και πλευρικών σταθμών διοδίων της Ολυμπίας Οδού. Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν συνολικά 92 POS στους 5 Μετωπικούς και 9 Πλευρικούς Σταθμούς διοδίων.

Ο εμπλουτισμός των επιλογών που προσφέρουν τα Αυτόματα Μηχανήματα Πληρωμής στοχεύει στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους οδηγούς-χρήστες του αυτοκινητόδρομου.

Η νέα υπηρεσία θα κάνει πιο άνετη και εύκολη τη διέλευση από σταθμούς διοδίων, καθώς η διαδικασία είναι απλή και πολύ σύντομη:

Περνώντας από τη Λωρίδα των Αυτόματων Μηχανημάτων Πληρωμής (με το χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα) αγγίζουμε τον αναγνώστη ανέπαφων συναλλαγών με την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μας και περιμένουμε μερικά δευτερόλεπτα για την εκτύπωση της απόδειξης.
Εναλλακτικά, τοποθετούμε την κάρτα στην ειδική σχισμή και πληκτρολογούμε το PINμας.
Μέχρι σήμερα στα Αυτόματα Μηχανήματα Πληρωμής παρέχονταν και θα συνεχίσουν να παρέχονται οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής:

  • Πληρωμή με κέρματα (εκτός από κέρματα των 0,01€, 0,02€ και 0,05€).
  • Πληρωμή με χαρτονομίσματα των 5€, 10€ και 20€.
  • Πληρωμή με Μοτο-κάρτα για τους μοτοσικλετιστές.
  • Δείτε στο συνημμένο αρχείο ή στο www.olympiaodos.gr οδηγίες για τον τρόπο χρήσης των POS στις λωρίδες με Μηχάνημα Αυτόματης Πληρωμής.

Η Ολυμπία Οδός συνεχίζει το έργο της με σταθερό προσανατολισμό στην ασφάλεια και την άνεση οδηγών και ταξιδιωτών και δεσμεύεται για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόστολος Τζιτζικώστας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τζιτζικώστας στη Νέο Δελχί για διάλογο ΕΕ-Ινδίας στις αερομεταφορές

Ο Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού, Απόστολος Τζιτζικώστας, επισκέφθηκε το Νέο Δελχί για να ενισχύσει τη συνεργασία ΕΕ-Ινδίας στις μεταφορές, συμμετέχοντας στον πρώτο υψηλόβαθμο διάλογο για τις αερομεταφορές.
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
ΔΙΕΘΝΗ

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Απαράδεκτες οι επιθέσεις στη Μαύρη Θάλασσα

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν καταδίκασε τις επιθέσεις σε εμπορικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα, τονίζοντας ότι η κατάσταση προκαλεί έντονη ανησυχία, καθώς κινδυνεύουν πλοία και πληρώματα, με ανθρώπινες ζωές να έχουν ήδη χαθεί.
Αμαξοστοιχία Hellenic Train
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησε η αποκατάσταση κυκλοφορίας και ηλεκτροδότησης στο δίκτυο ΠΣΑ

Επαναλειτουργεί η σιδηροδρομική γραμμή Άνω Λιόσια-Ασπρόπυργος και αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο Άνω Λιόσια-Λουτρόπυργος, οδηγώντας σε σταδιακή ομαλοποίηση των δρομολογίων του Προαστιακού Αθηνών, σύμφωνα με τη Hellenic Train.
Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

27,31 εκατ. επιβάτες στο Ελ. Βενιζέλος, αύξηση 4,3% το 2026

Άνοδο 4,3% παρουσίασε η επιβατική κίνηση του αεροδρομίου της Αθήνας το 9μηνο του 2026, φτάνοντας τα 27,31 εκατ. άτομα, με αυξήσεις και σε εσωτερικές και σε διεθνείς πτήσεις, παρά τα εμπόδια που προέκυψαν το Σεπτέμβριο.