ΓΔ: 2299.87 3.17% Τζίρος: 441.11 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04

Προθεσμία για την απολογία του στην υπόθεση Λυγγερίδη πήρε ο Β. Μαρινάκης

Μεταξύ 10 και 17 Δεκεμβρίου η απολογία των πέντε στελεχών του Ολυμπιακού για την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Προθεσμία από τις 10 έως και τις 17 Δεκεμβρίου έλαβαν, προκειμένου να απολογηθούν οι παράγοντες της ΠΑΕ Ολυμπιακός οι οποίοι κατηγορούνται αναφορικά με την εγκληματική οργάνωση των χούλιγκανς του Ρέντη, η οποία ευθύνεται για τη δολοφονία του αστυνομικού των ΜΑΤ, Γιώργου Λυγγερίδη. 

Ενώπιον 9ου τακτικού ανακριτή εμφανίστηκαν νωρίτερα οι τέσσερις αντιπρόεδροι του Ολυμπιακού, αλλά όχι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος εκπροσωπήθηκε. Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ευάγγελος Μαρινάκης, ο δήμαρχος Πειραιά και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Δημήτρης Αγραφιώτης, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς και ο διευθυντής της Ψυχαγωγικής Α.Ε., Μιχάλης Κουντούρης βρίσκονται αντιμέτωποι με τις πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορίες της υποκίνησης αθλητικής βίας και της υποστήριξης εγκληματικής οργάνωσης, δηλαδή πράξεων χρηματοδότησης ή ενίσχυσης της δομής της.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άγαλμα Θεάς Δικαιοσύνης
ΔΙΕΘΝΗ

Λίβυος κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου στο ΔΠΔ της Χάγης

Ο Λίβυος Χαλίντ Μοχάμεντ Αλί ελ Χίσρι, κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου, μεταφέρθηκε από τη Γερμανία στη Χάγη για να δικαστεί στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο. Η δίκη του αναμένεται να αρχίσει στο τέλος του 2026.
Κτίριο ΟΑΣΘ Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθεροι χωρίς όρους οι πρώην διοικητές ΟΑΣΘ για τα έσοδα απόσυρσης

Πρώην μέλη διοικήσεων του ΟΑΣΘ απολογούνται για απάτη σχετικά με έσοδα από παλιά λεωφορεία που δεν καταχωρήθηκαν σωστά, προκαλώντας ζημία στο Δημόσιο. Έχουν ήδη απολογηθεί πέντε άτομα που αφέθηκαν ελεύθερα.
Αστυνομικός σε διαδήλωση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Δευτέρα η απολογία 54χρονου και συζύγου, άσκηση διώξεων

Προθεσμία να απολογηθούν τη Δευτέρα το μεσημέρι έλαβαν ο 54χρονος που πυροβόλησε στον 21χρονο στην Αμμουδάρα και η 56χρονη σύζυγός του. Αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες για ανθρωποκτονία, συνέργεια και οπλοχρησία.
Συνεδρίαση κοινοβουλίου Ελλάδας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θετική γνωμοδότηση για τον διορισμό του Ν. Μιχαλόπουλου στην Αρχή

Η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ενέκρινε κατά πλειοψηφία τον διορισμό του δρ. Μιχαλόπουλου ως μέλους της Αρχής για τη νομιμοποίηση εσόδων. Υπέρ ψήφισε η ΝΔ, κατά τα περισσότερα κόμματα, ενώ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ δήλωσαν «παρών».
Ολομέλεια Ελληνικής Βουλής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Νίκη»: Ζητά ανεξαρτησία στη διαδικασία διορισμού δικαστικής ηγεσίας

Η «Νίκη» ζητά να αποσυνδεθεί η επιλογή ηγεσίας της Δικαιοσύνης από την εκάστοτε κυβέρνηση, τονίζοντας τη διαχρονική ανάγκη για θεσμικές αλλαγές και ανεξαρτησία, με αφορμή και τις επικρίσεις κατά του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Η οικογένεια του 21χρονου ζούσε υπό φόβο και απειλές από τον δράστη

Η οικογένεια του 21χρονου ζούσε υπό συνεχή απειλή και φόβο από τον 54χρονο δράστη, σύμφωνα με τη δικηγόρο της Αλεξάνδρα Σπανάκη. Τώρα επικεντρώνονται στη διαχείριση της απώλειας, ενώ θα ακολουθήσουν τις νόμιμες διαδικασίες.