ΓΔ: 2318.73 2.07% Τζίρος: 196.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:12
Ρολόι Ξάνθης κεντρική πλατεία
Φωτογραφία Shutterstock

Τραγωδία στην Ξάνθη: Νεκρά δύο 16χρονα ξαδέλφια στον ποταμό Κόσυνθο

Δύο 16χρονα ξαδέλφια βρέθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους στον ποταμό Κόσυνθο στην Ξάνθη. Τις σορούς εντόπισε περιπατητής. Αναμένεται νεκροτομή για τα αίτια θανάτου.

Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας οι δύο 16χρονοι, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί από το απόγευμα της Κυριακής στην Ξάνθη.

Πρόκειται για δύο ξαδέλφια, που βρέθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους μέσα στον ποταμό Κόσυνθο, στο ύψος της περιοχής που είναι γνωστή ως το Μονοπάτι της Ζωής. Τα δυο άτυχα αγόρια βρήκε ένα περιπατητής κάτω από ένα βράχο, κοντά στην κοίτη του ποταμού.

Οι σοροί των δύο ανήλικων μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, ενώ η νεκροψία - νεκροτομή που θα διενεργηθεί θα ρίξει φως για τις ακριβείς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος τους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαία Νιγηρίας κυματίζει
ΔΙΕΘΝΗ

Τρεις νεκροί και 25 απαχθέντες από επιθέσεις ενόπλων στην Κουάρα

Ένοπλοι επιτέθηκαν σε αστυνομικό τμήμα και στην κατοικία τοπικού ηγεμόνα στο Κουάρα της Νιγηρίας, απάγοντας τουλάχιστον 10 άτομα. Οι δυνάμεις ασφαλείας αναζητούν τους δράστες και τους απαχθέντες, σύμφωνα με την αστυνομία.
Χρυσωρυχείο στοά υπόγεια
ΔΙΕΘΝΗ

28 νεκροί από κατάρρευση παράνομου χρυσωρυχείου στην Ανγκόλα

Τουλάχιστον 28 άνδρες, ηλικίας 18-40 ετών, σκοτώθηκαν όταν παράνομο χρυσωρυχείο κατέρρευσε στην επαρχία Μπένγκο της Ανγκόλα, κοντά στη Λουάντα, λόγω κατολίσθησης, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.
Αστυνομική ταινία νύχτας
ΔΙΕΘΝΗ

Τουλάχιστον 25 νεκροί στην Ονδούρα από επιθέσεις εγκληματικών οργανώσεων

Τουλάχιστον 25 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε επιθέσεις από εγκληματικές οργανώσεις στην Ονδούρα, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές, την ώρα που το κοινοβούλιο υιοθετεί μέτρα για την εγκληματικότητα. Μεταξύ των νεκρών, 19 εργάτες γης στο Ριγόρες.
Αστυνομική κορδέλα Τουρκία
ΔΙΕΘΝΗ

Τουρκία: Πέντε νεκροί, επτά τραυματίες σε ένοπλη επίθεση στη Μερσίνα

Πέντε νεκροί και επτά τραυματίες από ένοπλες επιθέσεις στη Μερσίνη Τουρκίας, σύμφωνα με το Anadolu. Δράστης φέρεται ο 37χρονος Μετίν Ο., ο οποίος σκότωσε πρώτα την πρώην σύζυγό του και διέφυγε. Οι αρχές διεξάγουν έρευνες για τη σύλληψή του.
Αστυνομικός ΗΠΑ στο καθήκον
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Τρεις γυναίκες βρέθηκαν νεκρές στη θάλασσα του Μπράιτον

Η βρετανική αστυνομία ανέσυρε τα πτώματα τριών γυναικών από τη θάλασσα στο Μπράιτον και ερευνά το τραγικό περιστατικό, ενώ προσπαθεί να ταυτοποιήσει τα θύματα και να διαλευκάνει τις συνθήκες του συμβάντος.