ΓΔ: 1476.12 -0.54% Τζίρος: 86.41 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Κατατίθεται στις 14 Απριλίου το δωρόσημο Πάσχα στους εργατοτεχνίτες οικοδόμους

Στις 14 Απριλίου θα καταβληθεί το δωρόσημο Πάσχα σε εργατοτεχνίτες οικοδόμους όπως ανακοίνωσε ο e-ΕΚΦΑ, ενώ για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί και εμβόλιμη πληρωμή στις αρχές Μαΐου.

Την πληρωμή του δωροσήμου Πάσχα 2020 (Α' τετραμήνου) σε 59.414 εργατοτεχνίτες οικοδόμους ανακοίνωσε ο Ηλεκτρονικός Εθνικός Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ). Εκτός από την πρώτη ημερομηνία καταβολής θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά εμβόλιμη πληρωμή πριν τον Ιούλιο.

Συγκεκριμένα, η καταβολή του δωροσήμου Πάσχα 2020 θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου 2020 στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων. Συνολικά, θα καταβληθούν 18.806.021 ευρώ σε 59.414 δικαιούχους εργατοτεχνίτες οικοδόμους, οι οποίοι έχουν δηλώσει το ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού τους.

Οι εργατοτεχνίτες οικοδόμοι οι οποίοι δεν έχουν δηλώσει στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού, μπορούν να τα δηλώσουν αποκλειστικά, μέσω διαδικτύου- είτε στην ιστοσελίδα του e-ΕΦΚΑ (www.efka.gov.gr) (επιλογή Ασφαλισμένοι->Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες->Ατομικά Στοιχεία) είτε και μέσω αντίστοιχων επιλογών στην ηλεκτρονική σελίδα www.gov.gr.

Για όσους εργατοτεχνίτες οικοδόμους συμπληρώσουν τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού τους, μέχρι τις 30 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά εμβόλιμη πληρωμή στις αρχές Μαΐου, χωρίς να χρειαστεί να περιμένουν την επόμενη καταβολή τον Ιούλιο του 2020.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθερος ο κατηγορούμενος για την δολοφονία του αστυνομικού Λυγγερίδη

Στον κατηγορούμενο, με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα ανά τακτά διαστήματα και της απαγόρευσης παρακολούθησης αγώνων.
arxiepiskopos Ieronimos, ekklisia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκκληση να πάψουν οι πόλεμοι έκανε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

«Οι θρησκευτικοί ηγέτες, περισσότερο από άλλες εποχές, δεν είναι μόνο για το κήρυγμα, τη θεωρία, τα βιβλία και τα συγγράμματα, αλλά για το πώς είναι δυνατόν όλα αυτά να γίνουν καθημερινή πράξη», τόνισε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένες νεφώσεις με αρκετές βροχές τοπικά και κανονικές θερμοκρασίες

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένη καταιγίδα κυρίως στα ορεινά περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική.