ΓΔ: 2614.12 0.01% Τζίρος: 87.69 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:10:37
Σύγκρουση αυτοκινήτου δρόμος

Δράμα: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 21χρονο και δύο τραυματίες

Τροχαίο δυστύχημα συνέβη τα ξημερώματα στη Δράμα, όταν ΙΧ με οδηγό 21χρονο ανετράπη. Ένας 21χρονος συνεπιβάτης έχασε τη ζωή του, ενώ σοβαρά τραυματίστηκαν ο οδηγός και άλλος ένας 21χρονος συνοδηγός.

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στην επαρχιακή οδό Δράμας - Σιδηρόνερου, συγκλονίζοντας την τοπική κοινωνία και εγείροντας εκ νέου ερωτήματα για την οδική ασφάλεια στην περιοχή.

Δυστύχημα με σοβαρές συνέπειες

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα ΙΧ επιβατικό όχημα, με οδηγό έναν 21χρονο, ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε, υπό συνθήκες που διερευνώνται. Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του συνεπιβάτη, επίσης ηλικίας 21 ετών, ενώ τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός, ίδιος σε ηλικία, υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς.

Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας για την παροχή ιατρικής φροντίδας. Η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται σοβαρή, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν ανακοινωθεί περαιτέρω λεπτομέρειες.

Έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος

Το Τμήμα Τροχαίας Δράμας έχει αναλάβει την προανάκριση, προκειμένου να διαλευκάνει τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τραγικό συμβάν. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα πιθανά ενδεχόμενα, συμπεριλαμβανομένης της ολισθηρότητας του οδοστρώματος και της υπερβολικής ταχύτητας, με στόχο την απόδοση ευθυνών και την αποτροπή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον.

Η τοπική κοινωνία παραμένει συγκλονισμένη, με τις αρχές να απευθύνουν έκκληση για αυξημένη προσοχή και τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας από όλους τους οδηγούς. Το τραγικό αυτό περιστατικό έρχεται να επισημάνει, για ακόμη μια φορά, τη σημασία της πρόληψης και της υπευθυνότητας στην οδήγηση.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαλυμένο αυτοκίνητο τροχαίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Απεγκλωβισμός οδηγού μετά από εκτροπή αυτοκινήτου

Άνδρας εγκλωβίστηκε σε τροχαίο το πρωί της Πέμπτης (13/8/2026) στο 4ο χλμ Ηρακλείου-Μοιρών. Απεγκλωβίστηκε από πυροσβέστες και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο με τις αισθήσεις του.
Περιπολικό της αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτα μέτρα Τροχαίας και απαγόρευση φορτηγών για τον Δεκαπενταύγουστο

Εντατική τροχονομική αστυνόμευση και αυξημένα μέτρα ασφαλείας θα λάβει η ΕΛΑΣ για τον Δεκαπενταύγουστο, με στόχο την προστασία και την ομαλή μετακίνηση των πολιτών σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 60 παραβάσεις για μη χρήση κράνους σε ελέγχους

Κατά τους πρόσφατους ελέγχους στην Κεντρική Μακεδονία εντοπίστηκαν 60 παραβάσεις για μη χρήση κράνους σε δίκυκλα και ηλεκτρικά οχήματα. Τα πρόστιμα ξεκινούν από 30 έως 350 ευρώ με αφαίρεση διπλώματος για 30 ημέρες.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 17 συλλήψεις σε ελέγχους, 2 για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Συνολικά 17 συλλήψεις πραγματοποίησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, σε ελέγχους για μέθη, ναρκωτικά, παραβάσεις αδειών και κλοπές. Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και βρέθηκαν όπλα ρέπλικα, ενώ συνελήφθησαν και δύο αλλοδαποί για ναρκωτικά.
Σημαία του Περού
ΔΙΕΘΝΗ

Τροχαίο στο Περού με 13 νεκρούς και 4 τραυματίες

Τουλάχιστον 13 νεκροί, ανάμεσά τους και παιδιά, σε σύγκρουση βαν με ακινητοποιημένη νταλίκα κοντά στην Πολπάτα του Κούσκο, Περού. Τέσσερις τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της Αρεκίπα, σύμφωνα με την αστυνομία.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκιδική: Στο «Παπαγεωργίου» τραυματίας οδηγός μηχανής μετά από τροχαίο

Τροχαίο σημειώθηκε στις 10:40 στον δρόμο Ολυμπιάδας-Σταυρού, Χαλκιδικής, όταν μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με όχημα. Ο οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Η Τροχαία ερευνά τα αίτια του ατυχήματος.