ΓΔ: 2132.56 0.10% Τζίρος: 267.45 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
κίνηση αυτοκινήτων δρόμος
Αεροφωτογραφία με αυξημένη κίνηση οχημάτων σε αστικό δρόμο στην Ελλάδα.

Αποκαταστάθηκε μερικώς η κυκλοφορία στο Κρυονέρι μετά την πυρκαγιά

Η κυκλοφορία στο Κρυονέρι αποκαθίσταται σταδιακά, έπειτα από τη χθεσινή διακοπή λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε στην περιοχή.

Σταδιακά αποκαθίσταται η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του Κρυονερίου, μετά τη σοβαρή διακοπή που προκάλεσε η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες και επηρέασε σημαντικά τη μετακίνηση κατοίκων και επαγγελματιών.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, έχει πλέον αποκατασταθεί η κυκλοφορία στον κόμβο Κρυονερίου, ιδιαίτερα στο ύψος του πρατηρίου καυσίμων «ΕΛΙΝ», καθώς και κατά μήκος της οδού Κολοκοτρώνη. Οι συγκεκριμένες οδικές αρτηρίες αποτελούν βασικά σημεία διέλευσης για την τοπική αγορά και τη διανομή αγαθών.

Σημεία όπου παραμένουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Παρά την πρόοδο που έχει σημειωθεί, απαραίτητο είναι να επισημανθεί ότι παραμένουν σε ισχύ κυκλοφοριακές εκτροπές στα παρακάτω σημεία:

  • Οδός Λεύκης, από το ύψος της λεωφόρου Κρυονερίου
  • Οδός Αγίου Δημητρίου, από το ύψος της οδού Ιωνίας
  • Οδός Ιωνίας, από το ύψος της Αγίας Τριάδος

Η σταδιακή αποκατάσταση της προσβασιμότητας είναι κρίσιμη τόσο για την οικονομική δραστηριότητα της περιοχής όσο και για τη διευκόλυνση των πολιτών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέος αυτοκινητόδρομος Κρήτης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρ. Δήμας: Με τον ΒΟΑΚ κλείνουν οι εκκρεμότητες στους αυτοκινητόδρομους

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρίστος Δήμας, τόνισε τη σημαντική πρόοδο των έργων υποδομής στην Κρήτη, με έμφαση στον ΒΟΑΚ και το νέο αεροδρόμιο Καστελλίου, στο πλαίσιο του «Crete Forward» του travel.gr και του Πρώτου Θέματος.
Επιχειρηματίας σε συζήτηση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμας: Καστέλι και ΒΟΑΚ αλλάζουν την Κρήτη, στο 70% το νέο αεροδρόμιο

Ο υπ. Υποδομών Χρίστος Δήμας τόνισε στο Greece Talks στο Ηράκλειο ότι το νέο διεθνές αεροδρόμιο Καστελίου θα είναι η πιο σύγχρονη αεροπορική πύλη της χώρας. Η κατασκευή έχει φτάσει σχεδόν το 70%.
Τρένο εκτροχιασμένο συμβάν
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναστολή της γραμμής Οδοντωτού λόγω κατολισθήσεων στις ράγες

Συχνές πλέον οι πτώσεις βράχων στις γραμμές του Οδοντωτού μεταξύ Διακοπτού και Καλαβρύτων, με πρόσφατο περιστατικό βράχου που έπεσε καθώς περνούσε τρένο, χωρίς θύματα αλλά με υλικές ζημιές. Απαιτούνται παρεμβάσεις πέραν του ΟΣΕ.
σημαία της Ιταλίας
ΔΙΕΘΝΗ

Καθιστική διαμαρτυρία στον σταθμό Πίζας κατά μεταφοράς στρατιωτικού υλικού

Περίπου 100 διαδηλωτές έκαναν καθιστική διαμαρτυρία χθες βράδυ στον σταθμό της Πίζας, επιδιώκοντας να εμποδίσουν τρένο με στρατιωτικό υλικό. Η κινητοποίηση προκάλεσε καθυστερήσεις στα δρομολόγια, χωρίς εντάσεις με την αστυνομία.