ΓΔ: 2225.88 -0.17% Τζίρος: 23.64 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:18:42
Στοκ νέα αυτοκίνητα
Στοκ νέα αυτοκίνητα παρατεταγμένα σε αντιπροσωπεία με φόντο ουρανό.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Αχαρνών μετά από σύγκρουση λεωφορείου

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία στη λεωφόρο Αχαρνών, μετά τη διακοπή που προκάλεσε νωρίτερα σύγκρουση αστικού λεωφορείου με ΙΧ, στο ρεύμα προς κέντρο, από Τσούντα έως Βικέλα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Αχαρνών αποκαταστάθηκε πλήρως, έπειτα από προσωρινή διακοπή που σημειώθηκε νωρίτερα. Η διακοπή είχε εφαρμοστεί από το ύψος της οδού Τσούντα έως τη διασταύρωση με τη Βικέλα, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς το κέντρο της Αθήνας

Αιτία για το περιστατικό αποτέλεσε «σύγκρουση αστικού λεωφορείου με ΙΧ όχημα», που δημιούργησε κυκλοφοριακά προβλήματα στην περιοχή.

Οι αρχές ανταποκρίθηκαν άμεσα, προχωρώντας σε ρύθμιση της κυκλοφορίας και αποκατάσταση της οδικής ασφάλειας στο σημείο. 

Αυτή τη στιγμή, η κίνηση διεξάγεται κανονικά χωρίς περαιτέρω προβλήματα, ενώ ακολουθούνται οι απαραίτητες διαδικασίες για τη διερεύνηση των συνθηκών του ατυχήματος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έρευνα βομβιστικής επίθεσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός άνδρας με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον Άγιο Δημήτριο

Άνδρας περίπου 25 ετών βρέθηκε νεκρός με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην καρδιά, στο πάρκο Ασυρμάτου στον Άγιο Δημήτριο. Η αστυνομία έχει αποκλείσει το σημείο και διενεργεί έρευνες για τα στοιχεία του θύματος.
Κιμμπερλι Γκιλφόιλ πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γκιλφόιλ: Ο Τραμπ βλέπει την Ελλάδα ως στρατηγικό εταίρο-κλειδί

Η πρέσβης των ΗΠΑ, Κίμπερλι Γκιλφόιλ, μιλώντας στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών, υπογράμμισε τη διαρκή ενίσχυση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων και αναγνώρισε την επίδραση της αρχαίας Ελλάδας στη διαμόρφωση των ΗΠΑ.
Χάρης Δούκας πορτρέτο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οκτώ νέες και αναβαθμισμένες παιδικές χαρές στον Δήμο Αθηναίων

Οκτώ νέες και αναβαθμισμένες παιδικές χαρές θα λειτουργούν έως το τέλος Μαΐου στον Δήμο Αθηναίων. Στόχος είναι η ενίσχυση ασφαλών δημόσιων χώρων αναψυχής στις γειτονιές και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των οικογενειών.
Εργασία σε γραφείο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εμπορικοί σύλλογοι: Απαραίτητη η στήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αγοράς

Οι Εμπορικοί Σύλλογοι Αθηνών και Πειραιά καλωσορίζουν τα μέτρα στήριξης πολιτών, αλλά σημειώνουν ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες και ζητούν ουσιαστικά μέτρα στήριξης από την Πολιτεία.
Δωμάτιο ξενοδοχείου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θετικό το α’ τρίμηνο για τα ξενοδοχεία της Αττικής, επιβράδυνση τον Μάρτιο

Θετικό πρόσημο κατέγραψαν τα ξενοδοχεία της Αθήνας στο α’ τρίμηνο του 2026, όμως ο Μάρτιος έδειξε επιβράδυνση, εν μέσω διεθνούς αβεβαιότητας και πιο συγκρατημένων ρυθμών ανάπτυξης.