ΓΔ: 2517.84 1.01% Τζίρος: 315.48 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Εργαζόμενος ΕΚΑΒ πλάτη
Φώτο: Shutterstock

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη: Νεκρός 44χρονος με πατίνι

Θανατηφόρα σύγκρουση στην Πέτρου Ράλλη καθώς 44χρονος από το Μπαγκλαντές σκοτώθηκε σε σύγκρουση ηλεκτρικού πατινιού με μοτοσικλέτα, ο οδηγός της οποίας εγκατέλειψε το σημείο.

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στη συμβολή των οδών Πέτρου Ράλλη και Αγίας Άννης, στο ρεύμα προς Κηφισό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με ηλεκτρικό πατίνι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 44χρονος αναβάτης, υπήκοος Μπαγκλαντές.

Ο οδηγός της μηχανής εγκατέλειψε αμέσως το σημείο, ενώ μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Τροχαία διεξάγει έρευνες για να αποσαφηνίσει τις συνθήκες του δυστυχήματος και να ταυτοποιήσει τον οδηγό της μοτοσικλέτας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καστοριά: Επιτυχής διάσωση 78χρονου που έπεσε σε γκρεμό

Άνδρας 78 ετών διασώθηκε από γκρεμό στο Βογατσικό Καστοριάς, ύστερα από επιχείρηση πυροσβεστών που τον μετέφεραν σε ασφαλές σημείο, όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου.
Ζυγαριά δικαιοσύνης ξύλινη σφύρα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύρος: Διώξεις στο ζευγάρι για τον θάνατο διασώστριας του ΕΚΑΒ

Ποινικές διώξεις αντιμετωπίζει ζευγάρι στη Σύρο για τον θάνατο 42χρονης διασώστριας του ΕΚΑΒ. Ο 41χρονος κατηγορείται για θανατηφόρα σωματική βλάβη, η σύζυγός του για συνέργεια. Οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.
ΟΗΕ σημαίες εξωτερικά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελλάδα στον ΟΗΕ: Στόχος μείωσης 22% στους θανάτους από τροχαία το 2025

Η Ελλάδα πέτυχε μείωση 22% στους θανάτους από τροχαία το 2025, με 517 νεκρούς έναντι 665 το 2024, το χαμηλότερο νούμερο από το 1963. Τα στοιχεία παρουσιάστηκαν σε διεθνή σύνοδο του ΟΗΕ για την οδική ασφάλεια στη Νέα Υόρκη.