ΓΔ: 2203.09 -0.85% Τζίρος: 205.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:27:02
Εργαζόμενος ΕΚΑΒ πλάτη
Φώτο: Shutterstock

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη: Νεκρός 44χρονος με πατίνι

Θανατηφόρα σύγκρουση στην Πέτρου Ράλλη καθώς 44χρονος από το Μπαγκλαντές σκοτώθηκε σε σύγκρουση ηλεκτρικού πατινιού με μοτοσικλέτα, ο οδηγός της οποίας εγκατέλειψε το σημείο.

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στη συμβολή των οδών Πέτρου Ράλλη και Αγίας Άννης, στο ρεύμα προς Κηφισό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με ηλεκτρικό πατίνι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 44χρονος αναβάτης, υπήκοος Μπαγκλαντές.

Ο οδηγός της μηχανής εγκατέλειψε αμέσως το σημείο, ενώ μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Τροχαία διεξάγει έρευνες για να αποσαφηνίσει τις συνθήκες του δυστυχήματος και να ταυτοποιήσει τον οδηγό της μοτοσικλέτας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιατρός με στηθοσκόπιο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέντε τραυματίες από πυροβολισμούς 89χρονου σε ΕΦΚΑ Κεραμεικού και Εφετείο

Πέντε άτομα τραυματίστηκαν στα πόδια από πυροβολισμούς 89χρονου στον ΕΦΚΑ Κεραμεικού και το Εφετείο Αθηνών. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα και είναι όλοι εκτός κινδύνου σύμφωνα με τους γιατρούς.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το 2027 η παραλαβή 255 νέων ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ

Αρχές 2027 ξεκινά η παραλαβή 255 νέων ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ, ανέφερε ο υπ. Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή. Ο Β. Μεταξάς του ΚΚΕ αναφέρθηκε σε πρόσφατο περιστατικό φωτιάς σε ασθενοφόρο και κατέκρινε ελλείψεις και κυβερνητική πολιτική.
Τροχαία και φορτηγό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 793 παραβάσεις κατέγραψε η Τροχαία σε λίγες ώρες

Σε επιχειρησιακή δράση της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, βεβαιώθηκαν 793 τροχαίες παραβάσεις και έγιναν δύο συλλήψεις. Ξεχώρισαν οι παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό επήρεια αλκοόλ και μη χρήση κράνους.