Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, οι δύο 22χρονοι που κατηγορούνται για την υπόθεση της διπλής δολοφονίας στο κάμπινγκ της Φοινικούντας, στις 5 Οκτωβρίου.
Τα θύματα ήταν ο 68χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης και ο 60χρονος επιστάτης. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν σε πολύωρες απολογίες, κατά τις οποίες αρνήθηκαν ορισμένες από τις κατηγορίες.
Σύμφωνα με δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισης του δεύτερου 22χρονου, Μπάμπη Λυκούδη, ο εντολέας του «από την πρώτη στιγμή που παραδόθηκε αυτοβούλως είπε όλη την πραγματικότητα αυτής της υπόθεσης, ότι έχει συμμετοχή στην συνέργεια, αλλά όχι στην φυσική αυτουργία που αποδίδεται στον άλλο κατηγορούμενο και επιμένει στην θέση του».
Ο κ. Λυκούδης επεσήμανε επίσης πως «η ανάκριση παραμένει ανοικτή και η διαδικασία δεν έχει ακόμη περατωθεί».