ΓΔ: 2617.1 0.13% Τζίρος: 38.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:05:37
Σύγχρονα αυτοκίνητα σειράς
Φώτο: Shutterstock

Αποκλεισμός λωρίδας στον ΑΘΕ προς Αθήνα από 23 Οκτωβρίου έως 20 Δεκεμβρίου

Από 23 Οκτωβρίου έως 20 Δεκεμβρίου η αριστερή λωρίδα στον ΑΘΕ, στο ρεύμα προς Αθήνα, θα παραμείνει κλειστή λόγω ασφαλτικών εργασιών. Η κυκλοφορία θα γίνεται από τη δεξιά λωρίδα.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Νέας Οδού, με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Συγκεκριμένα, από την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου, με την ανατολή του ηλίου, έως το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στις 14:00, θα πραγματοποιείται αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από το 76,3ο έως και το 71,3ο χιλιόμετρο. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της δεξιάς λωρίδας.

Οι εργασίες θα υλοποιούνται Δευτέρα έως Παρασκευή, από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου, καθώς και Σάββατο από την ανατολή έως τις 14:00. Το διάστημα από 24 Οκτωβρίου έως 29 Οκτωβρίου εξαιρείται των παραπάνω ρυθμίσεων.

Σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί πριν από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των οδηγών, τοποθετώντας ειδική προσωρινή σήμανση για την πλήρη ενημέρωση των χρηστών του δρόμου.

Η εταιρεία ευχαριστεί τους οδηγούς για την κατανόηση και υπενθυμίζει ότι είναι απαραίτητη η αυστηρή συμμόρφωση με τη σχετική σήμανση κατά τη διάρκεια των εργασιών

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαλυμένο αυτοκίνητο τροχαίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Απεγκλωβισμός οδηγού μετά από εκτροπή αυτοκινήτου

Άνδρας εγκλωβίστηκε σε τροχαίο το πρωί της Πέμπτης (13/8/2026) στο 4ο χλμ Ηρακλείου-Μοιρών. Απεγκλωβίστηκε από πυροσβέστες και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο με τις αισθήσεις του.
Περιπολικό της αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτα μέτρα Τροχαίας και απαγόρευση φορτηγών για τον Δεκαπενταύγουστο

Εντατική τροχονομική αστυνόμευση και αυξημένα μέτρα ασφαλείας θα λάβει η ΕΛΑΣ για τον Δεκαπενταύγουστο, με στόχο την προστασία και την ομαλή μετακίνηση των πολιτών σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 60 παραβάσεις για μη χρήση κράνους σε ελέγχους

Κατά τους πρόσφατους ελέγχους στην Κεντρική Μακεδονία εντοπίστηκαν 60 παραβάσεις για μη χρήση κράνους σε δίκυκλα και ηλεκτρικά οχήματα. Τα πρόστιμα ξεκινούν από 30 έως 350 ευρώ με αφαίρεση διπλώματος για 30 ημέρες.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 17 συλλήψεις σε ελέγχους, 2 για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Συνολικά 17 συλλήψεις πραγματοποίησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, σε ελέγχους για μέθη, ναρκωτικά, παραβάσεις αδειών και κλοπές. Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και βρέθηκαν όπλα ρέπλικα, ενώ συνελήφθησαν και δύο αλλοδαποί για ναρκωτικά.
Σημαία του Περού
ΔΙΕΘΝΗ

Τροχαίο στο Περού με 13 νεκρούς και 4 τραυματίες

Τουλάχιστον 13 νεκροί, ανάμεσά τους και παιδιά, σε σύγκρουση βαν με ακινητοποιημένη νταλίκα κοντά στην Πολπάτα του Κούσκο, Περού. Τέσσερις τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της Αρεκίπα, σύμφωνα με την αστυνομία.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκιδική: Στο «Παπαγεωργίου» τραυματίας οδηγός μηχανής μετά από τροχαίο

Τροχαίο σημειώθηκε στις 10:40 στον δρόμο Ολυμπιάδας-Σταυρού, Χαλκιδικής, όταν μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με όχημα. Ο οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Η Τροχαία ερευνά τα αίτια του ατυχήματος.