ΓΔ: 2541.99 -0.72% Τζίρος: 369.76 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Διονύσης Σαββόπουλος συναυλία
Ο Διονύσης Σαββόπουλος τραγουδά στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας.

Τελευταίο αντίο σήμερα στον Διονύση Σαββόπουλο στη Μητρόπολη Αθηνών

Σήμερα στις 13:00 στη Μητρόπολη Αθηνών θα τελεστεί δημοσία δαπάνη η κηδεία του Διονύση Σαββόπουλου, που έφυγε στα 81 του. Η σορός θα εκτεθεί από τις 8:30 έως 11:30, ενώ θα ακολουθήσει ταφή στο Α’ Νεκροταφείο.

Σήμερα στη 1:00 μ.μ. θα τελεστεί στη Μητρόπολη Αθηνών, με δημόσια δαπάνη, η κηδεία του Διονύση Σαββόπουλου, ο οποίος απεβίωσε την περασμένη Τρίτη σε ηλικία 81 ετών. Μετά την εξόδιο ακολουθία, θα πραγματοποιηθεί η ταφή στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Όσοι επιθυμούν να αποχαιρετήσουν τον σημαντικό τραγουδοποιό, μπορούν να επισκεφθούν το παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών, όπου η σορός θα βρίσκεται από τις 8:30 π.μ. έως τις 11:30 π.μ.

Η οικογένεια του Διονύση Σαββόπουλου ζητά, αντί στεφάνων, οι ενδιαφερόμενοι να προσφέρουν χρηματικά ποσά σε δύο πανεπιστημιακά ιδρύματα:

- Στο Μουσικό Τμήμα του Ιονίου Πανεπιστημίου, όπου ο εκλιπών δίδαξε. Τα στοιχεία κατάθεσης είναι:

EUROBANK - GR18 0260 2950 0002 9020 1796 406

Δικαιούχος: Ιόνιο Πανεπιστήμιο

- Στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, γενέτειρα του καλλιτέχνη. Τα στοιχεία κατάθεσης είναι:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ - GR26 0172 2020 0052 0209 9405 694

Δικαιούχος: Εταιρία Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Στην αιτιολογία της κατάθεσης, παρακαλείται να αναγράφεται: Διονύσης Σαββόπουλος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λίνα Μενδώνη ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Λίνα Μενδώνη επισκέφθηκε το Ιστορικό Συγκρότημα του ΕΜΠ

Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη επισκέφθηκε το ΕΜΠ και ξεναγήθηκε στον νέο μουσειακό χώρο, όπου παρουσιάστηκαν το σχέδιο ανάδειξης του Ιστορικού Συγκροτήματος, ιστορικά τεκμήρια και υλικό αφιερωμένο στην εξέγερση του Πολυτεχνείου.
Αντώνι Αλμπανέζι πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Ο πρωθυπουργός Αλμπάνεζε απολογείται για σχόλιο προς την Κάιλι Μινόγκ

Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Άντονι Αλμπάνεζε απολογήθηκε μετά από ένα ατυχές σχόλιο για την Κάιλι Μινόγκ σε κωμικό podcast, που προκάλεσε αντιδράσεις υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών και αντιπολίτευσης.
Βρετανική σημαία Λονδίνο
ΔΙΕΘΝΗ

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα μείνει στο Μπάκιγχαμ κατά το ταξίδι του στο Λονδίνο

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα μείνει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ κατά την παραμονή του στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς δεν απάντησε εγκαίρως στην πρόσκληση, παρά τις σχετικές δηλώσεις εκπροσώπου του για αποδοχή της φιλοξενίας.
Ερμούπολη Σύρου θέα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Σύρος αναδεικνύεται ως κορυφαίος πολιτιστικός και αρχιτεκτονικός προορισμός

Η Σύρος αναδεικνύεται από το διεθνές ταξιδιωτικό μέσο EnVols της Air France ως κορυφαίος πολιτιστικός προορισμός των Κυκλάδων, ξεχωρίζοντας για την ιστορία, αρχιτεκτονική και αυθεντικότητά της στις ταξιδιωτικές προτάσεις του.
Κενή κορνίζα μουσείου
ΔΙΕΘΝΗ

Διάρρηξη στο μουσείο Λαλίκ: Κλοπή κοσμημάτων αξίας εκατομμυρίων ευρώ

Διάρρηξη σημειώθηκε την Κυριακή στο Μουσείο Ρενέ Λαλίκ στη Γαλλία, με λεία κοσμήματα αξίας έως 4 εκατ. ευρώ. Το μουσείο παραμένει προσωρινά κλειστό για λόγους ασφαλείας, καθώς συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.
Κινηματογραφικός προβολέας
ΔΙΕΘΝΗ

Το Μαρόκο ιδρύει κέντρο κινηματογραφικής παραγωγής στην Ουαρζαζάτ

Η μαροκινή κυβέρνηση ξεκινά τη δημιουργία της Διεθνούς Πόλης Κινηματογράφου στην Ουαρζαζάτ, χώρο γνωστό από χολιγουντιανές ταινίες, με στόχο να αποτελέσει ολοκληρωμένο κέντρο για παραγωγές, εκπαίδευση και καινοτομία στον κινηματογράφο.